viernes, 20 de octubre de 2017

MASSA PUNTS S'ESCAPEN DE LA MARJAL

La cinquena jornada de la temporada 2017/2018 per a l'Orba C.F. es disputava en La Marjal. Com a equip visitant es desplaçava cap a les terres orberes la U.D. Benissa.
Comença el partit i l'Orba inicia el seu assetjament a l'equip visitant, durant els primers 20 minuts vam poder veure un Benissa tancat intentant desfer-se de la pressió asfixiant de l'equip local. En una d'aquestes, després d'una bona jugada en equip, li arriba el baló a Guillem en banda que fa una centrada i Noé, amb un remat acrobàtic, trau un gran tir que el porter del Benissa desvia amb una gran parada.
Continuant amb les ocasions, Pastor remata de cap i altra vegada el porter visitant envia a córner.
També va haver-hi una altra on Guillem, amb desavantatge, arriba a la línia de fons i trau un centre que es passeja per dins l'àrea sense trobar rematador.
Per l'altra part, el Benissa no aconseguia fer perill en la porteria de Noguera.
El que sí que cal destacar és la lesió d'un jugador de l'equip, aquesta vegada blanquiblau, que després de la disputa d'un baló que venia del cel, va eixir malparat amb la cella oberta. Des del club volem desitjar-li una curta recuperació i que siga el mínim possible. També volem aclarir que no va haver cap intenció per part del jugador orber.
Continuant amb el partit, algunes ocasions més però amb poc perill, l'Orba no va poder marcar i va arribar el temps del descans.
Amb 0 a 0 es va reprendre la segona part. Els jugadors pareixien igual de concentrats que quan va començar el partit, però no va ser així, l'àrbitre va xiular una falta i els jugadors del Benissa la van traure ràpidament,  , i després d'un centre ras, Torrens sense poder fer una altra cosa, la va entrar dins la seva porteria.
Amb el 0 a 1 l'equip taronja es va omplir de nervis, es precipitava en balons fàcils i no encertava a l'hora d'elegir el que havia de fer. Amb tot això va vindre una altra falta de concentració de l'Orba i el Benissa aprofitava per a fer un centre en una falta, que es va treure 10 metres més avant on havia estat senyalada , que va rematar un jugador tan sol com la una, enviant-lo dins la xarxa. 0 a 2 i pareixia que l'Orba anava a tornar a perdre dins de casa.
La banqueta de l'equip local començava a moure's i van entrar jugadors frescs amb la intenció de remuntar el partit.
Caliu, que acabava d'entrar, va tindre 2 claríssimes una la va enviar fora i l'altra la treia un defensa "inextremis".
Pastor al 70 va aconseguir recurtar distancies amb un excel·lent remat de cap.
Genis errava un mà a mà amb el porter.
Encara quedava temps i les ocasions es seguien. Però, anàvem aproximant-nos al 90 i no aconseguim empatar, a pesar de les clares ocasions que disposàvem.
Fi del partit i 3 punts més perduts en casa. Una Marjal amb un ambient magnific en l'afició volcada amb l'equip es quedaba desolada al vore com s'escapaven 3 punts mes, cosa poc habitual en els últims 8 anys. 


Ara a pensar en el pròxim partit, visita al camp del Polop. Un dels camps més complicats d'aquest grup.
L'entrenador Gorreta té a la seva disposició tots els jugadors menys Palomino que, aquesta setmana ja ha entrenat però encara no està per a jugar.
El partit es disputarà a les 5 i 30 del dissabte.
Com sempre destacar la germanor de l'equip, directius i aficionats que es van reunir en una gran dinada (unes 170 persones) de javalí, proporcionat i cuinat per Armando Giner. Dir que estava boníssim i que, a pesar de la derrota, vam gaudir amb un deliciós dinar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario