viernes, 5 de mayo de 2017

LA LIGA ES DECIDEIX EN, LA CATEDRAL DEL FUTBOL. HIHA QUI LI DIU "BANCAL CON PORTERIAS"

La lliga arriba al seu fi, l’Orba en els deures fets, la salvació aconseguida. S’enfrontarà a un Racing Rafelcofer en molt en joc, ni mes ni menys que una promoció a Preferent o qui sap , si a una lliga. L’Orba ha fet una bona campanya salvant-se a falta de 6 partits, com en la campanya anterior, que va ser la del seu debut en primera, però en aquesta l’equip no ha estat mai en posicions de descens ni prop, sempre en zona cómoda, inclòs arribat a liderar la categoria en varies jornades. També hi ha que reconéixer que una volta complit l’objectiu, hi havia equip per mes, pense que per acabar en 4 posició, però l’equip s’ha acomodat i no ha sigut ambiciós. Molta gent que s’ha tirat del tren, en marxa, cosa que no havia passat mai en l’Orba, al final els mateixos de sempre, els que mai fallen, an tret l’equip endavant.
El Racing i l’Orba son els equips mes “pobres” de la categoria, econòmicament parlant, per que en afició, il·lusió i treball son multimillonaris. Dos pobles de apenes 2000 habitants, sense càntera tots dos (nosaltres no podem tindren de moment) però amb uns collons com un burro. El Racing arriba en opcions a tot, i te un mèrit gran. Perquè apart de lluitar contra coses normals de una lliga, equips en mes recursos, equips en càntera per tirar mà en qualsevol moment etc... També fa mesos que lluita contra equips extramotivats.
L’Orba eixirà al camp a guanyar el partit, com sempre, altra cosa es que ho puga fer o no.No necesita res mes, en aixó si som unics i diferents. El calendari a segut capritxos, pero es un partit igual que el primer. Els taronges jugaran un partit mes, on intentaran guanyar, lo que mai farà es deixar-se perdre apostes, això seria una vergonya i una falta de respecte a la nostra afició i aquest esport. En cas de guanyar , no farem cap celebració, ni cap burla, ja que nosaltres no ens juguem res important i no seria massa ètic. A nosaltres l’any del ascens ens ho van fer.
De sobra es sabut, no cal dir, que des de la població d’Orba, prefereixen tots que el Rafelcofer ocupe la segona plaça i no l'Alacant. No va sentar massa be en La Marjal, vore com alguns jugadors menjaven herba com les cabres, es burlaven de la gent que regava el camp a mà, perque ells jugaren millor i tota classe de barbaritas que van fer. Que estiguen tranquils, nosaltres serem uns “paletos” pero dignitat tenim de sobra. Si no conseguixen pujar gastant-se en tan sols un any, lo que no es gastarà l’Orba en 10 anys, que no culpen a ningú. Ja vaig dir en el seu dia, i el temps en dona la raò, que les lligues es decidixen en La Marjal i fins ara ningun dels de dalt a pogut guanyar. No van vore lo que era evident, depenien de nosaltres, 4 "pelagatos", pero en molta dignitat.
Diumenge 7 de maig La Marjal viurà un gran partit de fútbol i amb això ens tindrem que quedar, dos aficcions entregades, dos equips nobles i un escenari meravellós “el bancal con porterias”, on es viura un ambient que mes d'ú no la vist ni en somnis.

Gràcies a tots, que la festa continue i que visca l’Orba



.

No hay comentarios:

Publicar un comentario