viernes, 27 de octubre de 2017

L'ORBA ES DEIXA LA PELL EN POLOP, PERO NO LI VAL

L'Orba es desplaçava a Polop per a disputar el partit corresponent a la sisena jornada de la temporada 2017/2018 del grup 7 de Primera Regional. El partit estava programat a les 17i30h de la vesprada del dissabte.
Com s'havia comentat en la prèvia, es visitava un dels camps més complicats d'aquest grup.
Centrant-nos en el partit, esmentar que els dos equips van començar de manera molt seriosa i concentrada, ja que com s'havia parlat, es tractava d'eixir al camp i cometre les mínimes errades possibles per tal d'arribar amb el marcador ajustat cap al final del partit i tindre opcions per adquirir la victòria.
Les primeres ocasions van vindre per part de l'equip visitant. David Torrens, aquesta vegada jugant de davanter, va disposar d'una doble ocasió on, li va llevar el baló quasi de les mans al porter i aquest, li va propiciar una punyada a l'orella que l'àrbitre no va voler assenyalar com a penal.
Moments després, l'altre davanter Noé, va aconseguir plantar-se dins l'àrea i va armar el remat amb l'esquerre però, un jugador local es va posar entre el baló i la porteria i el va desviar a córner.
Del minut 15 al minut 25 va ser el Polop el que generava perill i va ser on el nostre porter Ra va haver de traure els guants a passejar per fer unes quantes parades i evitar el gol de l'equip verdet.
Després de les internades del Polop i fins al descans, l'Orba va tornar a tindre la seva oportunitat per a avançar-se en el marcador. Primer Bati Gata després d'una bona centrada va estavellar la pilota contra el pal. Tot seguit Pastor també en va tenir una que li va parar el porter i, és clar, Romera va tindre la seva que, rematant de dins l'àrea, va pegar a l'esquena d'un jugador rival.
L'equip de La Marjal no va aprofitar les seves oportunitats i va vindre la jugada del gol del Polop. Una combinació de 2 dels seus millors homes, el 7 li va posar un baló al 9 en profunditat que amb una maniobra molt estètica va aconseguir plantar-se sol davant Ra que no va fallar posant l'1 a 0 al marcador.
Amb aquest resultat l'àrbitre xiulava la finalització de la primera part i els jugadors es retiraven als vestuaris.
Començava la segona part i el Polop tenia més presència pel que fa al joc. Al cap de 5 minuts, una falta des de la banda, un jugador del Polop la va posar a l'olla i la va fer arribar fins al cap del 9 que rematava tot sol i, després de pegar-li al pal i passejar-se per la línia, arribava dins la xarxa altra vegada. 2 a 0 per al Polop.
Els jugadors taronja no abaixaven el cap i, amb més cor i entrega que cap i qualitat, volien acurtar distància en el marcador.
No va poder ser i el partit va finalitzar amb un Orba que no s'havia donat per vençut.
Nova derrota per a l'equip de Gorreta. No queda altra que continuar entrenant amb totes les forces possibles i amb tota la il·lusió que ens caracteritza.
Per la nostra part agrair a tota l'expedició tarongeta que ens va acompanyar en el partit, ja que es va desplaçar un autobús ple i alguns cotxes, en total uns 60 o 70 seguidors incondicionals que recolzen el seu equip allà on vaja.
Pel que fa a la pròxima jornada, l'equip taronja havia de jugar a La Marjal però com que hi han planificades unes obres no podrà ser aquesta setmana. L'equip rival, l'Alginet ha fet un gran esforç i ens ha canviat l'ordre del partit. Aquesta setmana tornarem a jugar fora, en el camp de l'Alginet el diumenge a les 16i30 hores.
Partit enganyós que de segur serà complicat. L'Orba intentarà portar la victòria.
Dir que Palomino segueix de baixa i no podrem comptar amb ell. Esperem que estiga entre els elegits al més prompte possible.
Fins a la pròxima i AMUNT ORBA!!!!!!No hay comentarios:

Publicar un comentario