jueves, 12 de octubre de 2017

L'ASSASSÍ EN CARA DE XIQUET

Quarta jornada de la temporada i en La Marjal. L'equip tarongeta necessitava fer-se amb els 3 punts per a fer bo l'empat de la setmana passada. El rival, Reial de Gandia C.F.

L'equip, com ens té acostumats últimament, va eixir connectat i amb ganes de fer-se ambla victòria des del minut 1. Fruit d'això, al minut 15 ja anàvem guanyant 2 a 0 en el marcador.
En el primer gol, la pilota, després d'una treta de banda i pentinada de Pastor, li cau a Noé que a la mitja volta i sense mirar porteria la clava dins dels 3 pals on el porter visitant no va poder fer res. Açi començava el recital de l'assasí en cara de xiquet.
El segon gol va ser un golàs, una molt bona jugada combinativa on de primeres, Noé liroba la pilota al central en el camp dels locals, fa un passe de descàrrega de tacó perquè Rata la canvie de banda i li arribe aTorrens, que sense pensar-s'ho dues vegades, posa un centre medit entre el porter i els defenses on va arribar Noé per a rematar-lo cap a dins altra vegada.
Amb un 2 a 0 en el marcador els locals es pensaven que ja ho tenien tot fet, però no, a l'altra banda hi havia un equip que també jugava i no es donarien per vençuts. Entre la marxa que van baixar els orbers i el puntet que van pujar els del Reial de Gandia, es va començar a veure un altre partit. La davantera de l'equip visitant es va posar a tocar i van començar a crear perill. En una d'aquestes el baló li cau al número 10 Kike, que amb 2 segons per a acomodar-se la pilota la va posar a l'escaire.
Amb 2 a 1 ens anàvem al descans, amb la sensació que no ho havíem donat tot.
Es reprèn el partit amb la segona part i es va veure que cap dels 2 equips es feia amb el control del joc. L'Orba no feia el 3er gol per a estar més tranquils i el Reial de Gandia no encertava a empatar tampoc. Però tots sabem que un petit error en aquestes categories és un gol. No volíem que fora en contra nostra per descomptat.
Fets els 4 canvis, com és costum en aquest equip, entra l'aire fresc que potser li donaria el gol de la tranquil·litat a l'equip de La Marjal.
Caliu, més ràpid que una bala, té un mà a mà amb el porter que per poc no acaba dins.
Altra ocasió de Noé que volia sorprendre amb una xilena però el guardameta molt atent va aconseguir parar.
Finalment, en un córner, Pastor va a rematar però s'emporta al porter, el baló li cau a plaer al killer per a posar-lo dins dels 3 pals i aconseguir així el Hat-trick. Possiblement el primer Hat-trick d'un jugador de l'Orba C.F.i mes en Primera Regional, esperem que no siga l'últim. Tambe aconseguix encapsalar la classificació de maxim goletjador de la primera regiona
Al final, 3 a 1, 3 puntets més i, 3 puntets més prop de l'objectiu de l'equip taronja que és la salvació.
En acabar-se el partit, els jugadors, amb la germanor que els caracteritza, van anar a Murla a menjar-se un arròs al forn i acabar alTallarina a celebrar la victòria.
El pròxim diumenge més futbol en La Marjal amb un altre derbi. Ens visita el Benissa, un equip que de segur donarà problemes, ja que necessiten la victòria. A pesar que saben que és un camp on traure un punt té molt de mèrit,vindran amb totes les seves forces a emportar-se els 3 punts.
Ens vegem diumenge en La Marjal. Amunt Orba!!!!!! Ooooooooorba!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario