viernes, 6 de octubre de 2017

L'ORBA A L'ALTURA DEL CERVANTES

Tercera jornada de lliga i tercer derbi consecutiu per a l'equip d'Orba.
L'equip de Gorreta es desplaçava a Pego per a disputar el tercer partit d'aquesta temporada.
Un derbi inèdit i fa uns anys impensable, ja que Pego C.F. i Orba C.F. han estat separats sempre per diverses categories, els primers més amunt i els segons més avall. Però aquest any el capritxós destí i els resultats dels equips en temporades anteriors han abocat a què coincidiren en Primera Regional.
Un premi per a l'equip de La Marjal jugar en un camp com "El Cervantes", amb molta història i bonic com pocs, aconseguit després de 10 anys d'esforços.
Després que l'àrbitre realitzara el sorteig de camp i baló, va sonar el xiulet i va començar el partit.
Des del primer moment vam veure els diferents plantejaments dels equips per a apoderar-se de la victòria. Veiem un Orba plantat al seu camp, molt compacte, deixant tocar al Pego i repel·lent tots els balons en llarg que llançava l'equip local, esperant la seva oportunitat per a eixir a la contra i anotar-se un +1 al seu marcador.
En una d'aquestes jugades d'atac, l'equip roget va aconseguir obrir la llauna i posar-se 1 a 0 en el marcador. El Pego va combinar ràpidament i molt bé dins l'àrea taronja, on Cristian Rico va fer una bona deixada i Bertó va ser l'encarregat de marcar.
Pareixia que el partit estava ben encarrilat per al Pego però els jugadors orbers no es van donar per vençuts i van seguir amb la seva estratègia.
Falta a tres quarts de la porteria local, Jose Rata es disposa a penjar-la a l'olla i, enganyant a tota la defensa que pensava que el baló aniria a Pastor, la posa perfecta per a que Noé, un dels jugadors pegolins que forma part del conjunt orber, es tragués del copalta un molt bon remat de cap per a batre al porter roget i acabar així amb la seva imbatibilitat d'aquesta temporada. La celebració va fer embogir l'equip i el públic, on sols es sentien aplaudiments, pareixia la celebració d'un gol a La Marjal a pesar d'estar jugant fora.
Després del gol de l'empat poc més que contar i ens n'anàvem en taules als vestuaris.
Anem a la segona part de l'encontre, on eixien els dos equips com al principi, amb ganes d'avançar-se en el marcador per a emportar-se la victòria. Anaven passant els minuts, i per culpa de les dimensions del camp, es notava que els jugadors de l'Orba sentien cansament, les botes pesaven més i els costava arribar a certs balons. Això no va impedir que seguiren donant-ho tot. Els porters no van tindre massa treball, per un costat l'Orba va disposar d'una ocasió de les botes de Rata, que volia sorprendre el porter des de mig de camp, no ho va aconseguir. Per l'altra part Rico es va traure un gran dispar però que Ra, molt atent i molt ben col·locat, va poder desviar a corner amb una gran parada.
Després d'haver esgotat tots els canvis, tret que caracteritza l'entrenador taronja per a dosificar a la perfecció la seva plantilla, allà en el minut 80, el porter del Pego va una pifiada i Pastor molt atent, envià cap a dins la pilota posant l'1 a 2 en el marcador. Tornà la bogeria i vam poder tornar a viure una celebració com en casa.
Necessitàvem que el partit acabara així, però el Pego es va posar a penjar balons per a intentar empatar el partit. Ja en el temps de descompte, després de 3 tirs rebutjats per la defensa orbers, Robles va traure un fort dispar que va entrar en la porteria visitant i va empatar el partit.
Cares llargues i sensació d'haver perdut 2 punts però no, havíem empatat en potser el camp més difícil de la temporada.
Repartiment de punts per ambdós equips que van deixar un gran partit per als espectadors.
Camp ple, uns 800 aficionats, quasi la meitat aficionats de l'Orba, amb un gran ambient futbolístic tant pel públic com pels jugadors. Aquests partits són els que més els agrada jugar als jugadors.
Com a aspecte negatiu del partit, esmentar que el nostre central Palomino va sofrir una lesió en el nas. Quan va acabar el partit es va veure el jugador estés a terra i marejat, tenia el nas tort i fracturat.
Gran jugador que va anul·lar el 9 de l'equip local i que va jugar l'última part del partit amb el nas trencat i no se'n va adonar fins que va acabar el partit. A l'espera de resultats per saber si passarà per quiròfan. Grande Coronel! Molts ànims!
La quarta jornada de lliga es jugarà en casa i rebrem el Reial de Gandia.
Us esperem en La Marjal i gràcies a tots els aficionats i aficionades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario