lunes, 20 de febrero de 2017

L’ORBA PERD EN LA XICOTETA SICILIA EN EL 95

L’Orba visitava el camp de Florida Babel o la xicoteta Sicilia com més us estimeu dir-li. L’Orba treballava un partit llarg durant tota la setmana. La idea principal era jugar en defensa de quatre desplaçant Palomino a la dreta introduint a borja Gp de central de parella en Romera. També es sospesa la opció de tres centrals Palomino, Borja i Romera amb dos carrilers, Rubén Guari i David Cambiasso com a solució d’urgència per culpa de les baixes de Torrens, per sanció i Maca per feina. Dissabte de matí començava a trencar-se tot quan Borja es ressentia de la lesió i no podia jugar. Al final defensa de 4 en Romera i Palomino de centrals, David per l’esquerra i Rubén Guari que havia segut dubte per la lesió que li havia impedit jugar la setmana passada, jugaria per banda dreta. Geman , Pastor, Nando Gallina, Rata, Oscar i Vicen completaven l' 11. Es decideix que no aniríem a buscar a l’Equip Alacantí d’alt, ja que és un equip que toca molt bé el baló i supera la pressió rival en facilitat. Partit a 90 més descompte, moltes ajudes, molt de sacrifici, advertint que segons passe el temps la pressió des de la grada i les provocacions dins del camp anirien en augment, encara que mai es pensava que arribarien on van arribar. Gorreta es reservava una banqueta de luxe per poder sorprendre en la segona part i endur-se el partit. Bo doncs tanta advertència, tant de treball, tanta preparació. Minut 16 de joc i L’Orba ja havia regalat el partit. El primer gol una falta escorada penjada a l’area de Fonty, tots mirant com el jugador de la Voz més baix la intenta controlar, el control que li se'n va i li arriba a l'altre jugador totalment assoles que controla, es fuma un cigarret i posa el 1-0. I tot això dins de l’àrea menuda. Per arrancar a plorar. Tot seguit, un baló pegat a banda, el coronel va al tall i la demana, Guari també va al tall entre els dos el davanter rapidíssim s’emporta el baló, dribla Fonty i aquest toca el baló enviant-lo a córner, després toca al davanter i el jove àrbitre Benidormer pita penal que suposava el 2-0. A partir d’ací l’Orba feia un treball brutal, els locals feien córrer als Orbers moltíssim, menejant el baló en molta rapidesa a la volta que ells no paraven de menejar-se i ocupar espais. Però ja no tindrien mes ocasions. Diego canviava a Guari de banda perquè un energumen de tants de la grada. Portava a Guari fregit, diguen-li de tot, fins arribar a envair el camp en el baló en joc per amenaçar-lo e increpar-lo. Menos mal que l’Orba sempre du ficció, però no qualsevol ficció, aficionats dels bons. Batiste, Ximo, Parrollo,Moreno, Esteban, Pescater etccccc que no callen ni baix l’aigua. I es van plantar inclòs animant als taronges en més força. Però ací ja entraven en les formes sicilianes, de l'amenaça. Aquests no saben altra. Perquè el que ens diguen pueblerinos, iros con las cabras, hablar castellano és ja habitual només arribes a Benidorm, inclòs pot arribar a ser divertit i fer gràcia. Però aquests tios sobrepassen els límits. Començava la segona part en l’Orba mes enxufat, com havia acabat el primer temps. En el pas dels minuts l’equip anava a més, tocant el punt més alt coincidint quan entrava la gent de refresc. Ra, El Mentalista Batiste que feia 25 minuts de futbol pur, de manual. L'imprevisible assassí en cara de xiquet, que optava per traure la seua cara futbolista i l'espigat David Allen que es posava en punta. Batiste donava una passada mil·limètrica per a que Orei de fort xut retallara distancies. Noe era tombat dins l’àrea pel porter en una acció que possiblement no fos penal, però era igual que la del penal anteriorment xiulat en contra de l’Orba. Però el jove àrbitre benidormer es feia el longuis. Noe tenia altra, en la posició guanyada dins l’àrea, però era agafat pel defensor i no encerta en rematar. Davant la insistència orbera els locals es posaven nerviós i les amenaces ja eren fins entre ells i cap a la seua banqueta. Romera rematava un corner al primer que eixia fregant el travesser. En temps de descompte Rata treia una falta de llibre, en direcció porteria, que Noé pentinava posant l´empat. L'arbitre que havia donat 3 de descompte, allargava més per la celebració de l’Orba, paraules textuals d'ell mateix. En l’empat l’Orba que havia dominat tota la segona part, li tremolen les cames i es posa a defendre l’empat. Pero La Voz no havia inquietat Primer Fonty i després Ra en tota la segona part. Minut 96 falta a favor dels locals, penjada a l’àrea, que en primera instància pareix que ixirà fora pasadíssima. La defensa orbera que hi havia reculat massa prompte, clavant-se quasi baix dels pals i no facilitant la eixida de Ra. El balo que baixà i cau al segon pal, i en tot l'equip d’Orba en defensa, en una mitja d’altura que rosaria els 2 metres, Allen, Cambiasso, Pastor, Romera, Palomino etc etc…. Un jugador local acabat d’entrar per perdre temps al descompte posava el 3-2
definitiu. El tiet de la grada ensenyant el cul a la ficció orbera, altre tocant-se les parts i un repertori deplorable per als menuts i no tant menuts. La celebració local que superava l’anterior de l’Orba. Però està sí que no augmentava el descompte i l’Orba es quedava sense cap punt. Desolació de tota la plantilla i aficionats, que soparíem com sempre abans de tornar a la muntanya en les cabres.

L’Orba rebrà aquesta setmana al Ciudad de Benidorm, com és costum en La Marjal diumenge a les 11:30.