miércoles, 26 de octubre de 2016

" QUE NOS QUITEN LO BAILAO"




L’Orba s’enfrontava al Ciudad de Benidorm, altre equip empatat a punts fins al moment. Enfrontament directe importantíssim per continuar en la part alta una setmana més. La majoria de la plantilla es concentrava en Benidorm per vorer junts el València – Barça prou abans del partit.

Començava el partit a les 18.30, i en uns segons es veia el que anava a ser la tònica del partit. Dos equips de poder a poder, molt concentrats, ben preparats físicament, en una intensitat fortíssima i que anaven a vendre molt cara la derrota. Futbol d'enllaçar passes i jugades vistoses poc, per no dir res. Les ordes de Gorreta sempre són que si es pot que es jugue el baló, però les dimensions del camp (triades per l’equip local, tenint on triar i no com nosaltres) junt ala forta pressió dels dos equips feia que difícilment es poguera enllaçar dues passades seguides. Als orbers es feia por cometre una errada que els poguera costar cara, es veia clar que una mínima errada podia costar el partit. L’ocasió més clara la tindrien els locals, en una contra molt bona on el seu davanter es girava al mig camp posant una passada a l'espai, centrada de l’home de banda i Fonty que seguia la jugada molt atent, es trobava en el baló a les mans. Just després l’Orba tenia la seua a baló parat, el baló li queda al Capocanonieri en un cantó de l'àrea menuda i de puntada seca no pot batre el porter que refusa. El baló li cau al gegant de Benimeli, que per cert el de gegant li s'està quedant curt, aquest empalma una volea en la mateixa línia de l’àrea gran en posició centrada. Però el baló eixia altíssim a causa de la muralla de jugadors que tenia d'avant, ja que havia d'ajustar molt per tal de superar tots els obstaculs.

En la segona part, l’equip local marejava un poc mes l’Orba a pesar de no tindre ocasions massa clares. Però l’Orba es nota comodíssim defenent, 2 gols en 6 partits són la mostra, i sap patir. Just quan pitjor estaven els de Gorreta, arribava el moment del capo del gol (com està el xiquet), en una treta de banda, protegia el baló, girant sobre ell mateix, es deixa al defensa clavat, el porter que ix de baix dels pals, però Vicen sense immutar-se en la puntera del peu li posa una vaselina perfecta. La bogeria arribava a unes grades repletes d'aficionats orbers, que a pesar de les amenaces, no paraven d’animar sense parar. El partit canviava, igualanse altra volta i així acabaria. Deixant altra volta porteria a zero. El Benidorm la més clara la tindria en un llançament de falta que Fonty treia sense problemes, adornan-se un poc.

L’Orba celebrava la victòria amb la seua afició, que estava contentíssima, 16 punts de 18 possibles, no és per a menys. Si ames sumem com va acabar l'anterior campanya l'assunt se'n va de mare, 40 punts de 42 possibles.

Encara que cada setmana el rival ens recorde que açò és llarg, com si fórem tontos i no eu sapierem, nosaltres a viure el momento, en els peus a terra i a seguir treballant com sempre i " que nos quiten lo bailao".

Aquesta setmana diumenge a les 11:00 del matí, horari habitual des de fa algun any, tindrem derbi comarcal que enfrontarà als orbers amb el Pedreguer. Després del partit El Parrollo i Esteban ens prepararan un arrosset en polp.




No hay comentarios:

Publicar un comentario