sábado, 5 de noviembre de 2016

HO DONEN TOT!!!!!

Diumenge passat es disputava el derbi comarcal més atractiu dels últims anys. El C.F Orba contra el C.D Pedreguer. El partit havia alçat una gran expectació i no va defraudar en res. Va tindre de tot, però destacar unes grades abarrotades i un gran comportament dels dos equips amb les seues corresponents aficions.

El partit començava d’una manera especial, Toni Castro, gran professional de la radio, donava les alineacions. Feia una introducció al partit dient la classificació de cada equip, puntuació i altres dades importants. Si domes de veure les grades ja donaven ganes de vestir-se de curt, Toni encara li donava mes emoció. La Marjal pareixia la bombonera. També guardaríem un, emotiu, minut de silenci per la pèrdua de la iaia de German.

L’Orba començava apretant al Pedreguer i en només 3 minuts tenia la primera ocasió clara, una centrada d'Adri P toca en dos defenses blavets estavellant-se en el llarguer de la porteria de Gauchi, Vicen i Noe després del refús en el llarguer no podien rematar la jugada, ja que el baló es passava per dalt. Poc després Noé tenia altra. Romera, en altra ocasió, rematava de baix dels pals, Gauchi la trauria de dins la porteria, però l’arbitre no veia gol. Però seria el Pedreguer el que pegaria primer, en el primer corner a favor, tret en direcció a porteria, el baló bota mal davant Adri P, que no encerta en el rebuig i el baló entrava dins la porteria Ra. En només 10 minuts, el Pedreguer tornava a castigar l’Orba, aquesta volta en una falta treta magistralment, que el jugador més baixet del Pedreguer, pentinant en el cap, posava el baló a la xarxa. Després del segon gol visitant, l’Orba continuava lluitant, intentant guanyar el partit. Però havia encaixat en 10 minuts els mateixos gols que en més de 6 partits i defensivament es veien mes dubtes dels habituals. Orei rematava de cap dins la porteria visitant, però l’arbrite havia anul·lat la jugada segons abans per una falta del Capocanonieri, més que dubtosa. Guarí, era un autèntic maldecap per a la defensa pedreguera, posant centrades molt perilloses. Rata per l’altra banda feia de les seues. El mateix Rata tirava una falta marca de casa que eixia fregant l’escaire. Donava la sensació que el gol Orber anava arribar, era importantíssim que arribara abans del descans. Però el partit es parava moltes voltes, cosa que no beneficiava l’Orba, però els jugadors taronges, entraven en protestes i discussions, sense veure que eixien perjudicats. Corner a favor de l’Orba, El coronel la torna a posar des del segon pal i el gegant de Benimeli afusella la porteria visitant. L’Orba encara tindria alguna més però arribaríem al descans en el resultat d'1-2.

En la segona part l’Orba eixia descaradament pel partit, Diego es deia en el vestuari que no pararen el joc. L’Orba embotellava al Pedreguer dins el seu camp, però el Pedreguer en molt de sacrifici aguantava les envestides taronges. Els corners i les tretes de banda eren continues, ja que la defensa pedreguera, d’avant la insistència i altura Orbera, rebutjava els balons en molta oposició, cosa que feia que haguera de donar altra oportunitat als orbers. Palomino rematava una que eixia fregant el pal. Pastor altra que eixia per alt. Adri G que hi havia eixit des de la banqueta, posava alguna centrada molt bona que Vicen no rematava per pèls. Però en un corner el baló li queia al capo del gol que li pegava una sabatà posant l'empat. La grada embogia en el gol, com estava fent-ho en cada ocasió en què els taronges s’acostaven a la porteria del bar. Però l’equip només o celebrava, volia més. Pastor tenia una claríssima que Gauchi desbaratava tirant-se als peus del Gegant. Quedava mitja hora i Gorreta posava tot el que tenia al camp. Poc després es posava a jugar en defensa de tres, assumint molts riscos. El pedreguer volia eixir a la contra, però l’Orba desbaratava les contres, alguna d’elles a cara o creu. Rata tenia altra falta perillosa i el Capo, que portava de cap a tota la defensa, tenia altra a l’esquena de la defensa, però el control li marxava cap a fora. L'Orba feia tot el que podia però no podia passar de l’empat. I gràcies que a última hora l’arbrite no xiulava un penal a Mata, on el coronel anava al límit, tocant baló però emportant-se després per d'avant Mata.

Després del partit "El Parrollo" d'Altea i Esteban ens prepararen un arròs en polp boníssim.

L'Orba s'enfrontarà demà diumenge a l'Independent Alacant, equip a priori favorit pel títol, per pressuposts, historia....... El partit es jugarà en el camp del San Vicent, ja queel camp de gespa natural de la ciutat esportiva de Vilafranqueza no està a punt i el cos tècnic ha decidit que el camp annex no és prou gran, en la intenció de jugar en dimensions molt més grans que les de La marjal. En Facebook teniu entrevistes i publicitat de tota classe, ja que l'Alacant disposa d'un gran desplegament informatiu. Esperem que gaudim d'un bon espectacle. L'eixida del bus serà a les 14.30 des de La marjal.