miércoles, 21 de septiembre de 2016

PRIMERA VICTORIA

L’Orba comença la lliga 2016-17 igual que va acabar l’anterior, guanyant. Ja són 9 victòries seguides en lliga, sumant les 8 anteriors. Encara que això no val de res, per aconseguir l’objectiu principal, la permanència en 1a regional. L'únic que val esque els homes de Diego Mulet, sumen tres punts molt bons, començar en bon peu la temporada, demostren que no han perdut la gana ni la il-il·lusió i falten 3 punts menys per tal de salvar-se.

L’Orba va dominar de cap a peus el partit corresponent a la primera jornada de 1a Regional grup VII que l’enfrontava al Jove Espanyol de San Vicent “B”. L’equip de Gorreta eixia molt concentrat, dominant totes les parcel·les, prompte veuria l’esforç recompensat en un gol de “l’etern” Romera després d’un corner llançat per Orei. Després BatiOrba imnotizava al seu marcador en una finta marca de la casa, després d’una treta de banda i posava terra pel mig. En 2-0 i moltes més ocasions acabava la primera part. Ala segona part Oscar “la roca del Moraig”, que encara que  no a fet quasi pretemporada, per estar en preparatius boda, estava quallant un autentic partidàs, marcaria el 3-0 en la seua especialitat. Agarra un refús fora de l’àrea, pegant una canonada que cap contrari dels que es trobava baix la porteria podia parar. El partit no va tindre més historia, moltes ocasions de l'equip local i l’Orba aconseguia tres punts molt importants.
Destacar l'aparició de la nova mascota del'equip la botija "tuki tuki". Que va aparèixer per sorpresa en La  Marjal animant a tots els aficionats.
L'equip treballarà de valent, tres dies, per tal d’allargar la ratxa en la seua visita al camp de la cigüeña, que l'enfrontarà al Racing San Gabriel. Equip fort de la capital recent ascendit, com a segon classificat en una autèntica barbaritat de punts, més de 70. L’equip taronja tindrà que treballar de valent, sacrificar-se, ser molt solidari i no cometre cap errada ximple si vol endur-se alguna cosa de la capital. El partit serà dissabte a les 19.00 hores i eixirà un autobús per tot aquell que vulga anar a veure el seu equip.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario