miércoles, 7 de septiembre de 2016

C.F.ORBA 2016-17

 

 
 
 
Dissabte es va presentar el C.F Orba 2016-17 davant la seua aficció. En l’únic partit que jugaran els jugadors de Diego Mulet en La Marjal durant tota la pretemporada.

Abans del partit es faria la presentació dels jugadors i cos tècnic u a u. Els jugadors que arriben aquest any són: Fonty (porter, procedent del Callosa), Sergio Palomino (Polop), Borja GP (U.D Ondarense), Ruben Guari El Verger), Ivan (At. Callosa), Ximo (estava inactiu, del Verger).

Mentre que els que continuen són: Alex PadeRaul Alemany “Ra”, Adri Portes, Salva “Pastor”, Miguel RomeraJavi “Maca”, David “Torrens”, Batigata “el fill del vent”, Fernando “Gallina”, BatiOrba “El Mentalista”, Jose Rata “OREI”, Jose Bolo, German “l’home que li sussurrava al balò” i Adri G “El Matador”. Alguns jugadors no es pogueren presentar, és el cas de Oscar, que ha tingut una pretemporada molt complicada degut als preparatius de boda, i que eixe dia estava malalt. Chola que tenia feina en el bar que treballa, negoci familiar. Pep Server que no podrà jugar en l’equip a causa del fet que estarà preparant-se unes oposicions tots els caps de setmana, però està entrenant com el que més i continuarà entrenant, encara que no pot assistir als partits, deixant una baixa més que notable. Noé que apenes ha pogut fer 2 sessions tampoc es presentava, no podent assistir a l’acte per un compromís que tenia importantíssim. Vicente que fins ara sols ha vingut a un amistós, tampoc es presentava.

La plantilla no està tancada a falta d'uns xicotets dubtes que té el cos tècnic. I parlant del cos tècnic, també presentaríem a Diego Mulet “Gorreta” en la seua segona temporada com a taronja amb el seu ajudant Paulo. Cristian Sánchez, porter experimentat en categories superios, ve al club on estarà a càrrec dels porters. Miguel Font continuarà com a delegat.

Per acabar la presentació dedicaríem unes paraules al que ha sigut i  el nostre capità els ultims 6 anys, sumant un total de 15.120 minuts vestit amb la samarreta orbera. Enguany per motius personals no estarà dins del camp, però és un mes. De Víctor “Bou”, es va dir que ha sigut un jugador que s'ha deixat l’ànima per l’equip, defenent al poble d’Orba allà on ha anat l’equip. Sempre serà recordat a La Marjal. Esperem que torne prompte.

Per últim Ra, que es queda com a jugador més veterà en l’equip (aquesta serà la seua setena temporada  i compartirà capitania amb Pastor “el Gegant de Benimeli” i Torrens “La Lokomotora de Connecticut”) es dirigia a l’Aficció agraint el suport de cada diumenge, també a la directiva i als seus companys. Els tres capitans, a banda d'algun que altre jugador més, han rebut ofertes, però senten els colors de veres i no canvien. També “Gorreta” feia un discurs molt emotiu, dient als aficcionats, que no anava a ser fàcil, que tots els equips contraris tenen millor instal·lacions, més diners i més recursos de tot tipus, però nosaltres tenim el calor de l’afició en moments bons, però també en els no tant bons, com es va demostrar l'any passat, I això junt al compromís i il·lusió dels jugadors, directius i cos tècnic només ho tenim nosaltres. 

Abans del partit es feia un xicotet homenatge guardant-se un respectuós minut de silenci recordant a Ron Orchard, aficionat anglès que ens va deixar fa poc degut a una greu malaltia i també al pare d'Ivan Siscar (físio de l’Orba), que també ens va deixar la setmana passada. Des del club ànims a les dos famílies.

Es jugava el partit contra el Rafelcofer, entrenat per Octavio, veí de Xaló i en acabar tots junts es farien un aperitiu que la directiva orbera havia preparat per als jugadors dels dos equips i familiars.


No hay comentarios:

Publicar un comentario