domingo, 3 de julio de 2016

REFORÇOS EN L'ORBA 2016-17

Després de dos mesos de converses, reunions i més reunions. Aquesta setmana, ha arribat l'hora de les satisfaccions, encara que només sabrem si hem encertat quan acabe la temporada en Maig i l'Orba puga continuar en Primera. Totes les expectatives d'ara, baix la meua manera de pensar, no valen per a res. Sempre es fitxa pensant el bé per a l'Orba, buscant jugadors que s'ajusten al perfil Orba. Però al final el jugador és el que ha de voler estar. I només podem alabar als jugadors que volen defendre amort aquest escut. Us assegure que no tots volen provar en nosaltres, per això devem estar en tots ells i els que continuen any darrere any, tenim que agrair-los molt. Perquè això si, una volta prenen la decisió de vindre, també és complicat que se'n vagen. Un nombre important de gent en la plantilla porta 5 o 6 anys en l'equip taronja.



D'acord a les nesecitats de l'equip, a causa de baixes com la de Carmelo (estudis), Fernando Cilindre (retirada), Chola (feina), Carles bolo (estranger), Miguel porter (greu lesió), des d'ací desitjar-li una prompta recuperació, en setembre serà operat. El cos tècnic a pentinat el mercat per ajustar la plantilla al màxim. L'Orba és un equip que necessita 22 fitxes, això fa que les primeres setmanes hagen de quedar-se 6 jugadors sense vestir, però com que no tenim juvenil tampoc pots fer 18 fitxes, perquè al mínim que hi haja alguna cosa no pots completar convocatòria. Hi això és un tema complicat.

Dimarts dia 28 juny arribaven a l'acord en Dylan, jugador de 20 anys, molt físic, prevenient de l'Orange. Jugador de nacionalitat argentina que pot actuar pràcticament en totes les demarcacions. El jugador confessava que tenia molta il·lusió per vestir de taronja i es trobava en ganes de començar.
Dylan

Dijous era el torn per tres jugadors callosins, Ximo Galiana organitzava una picadeta en l'hotel Cap negret d'Altea, on vam xarrar en ells, explicant més o menys la manera de funcionar del club. Tots tres ja s'avien compromés en Ximo, responsable d'aquests fixatges, recolzat pel míster que també els coneixia. També per descomptat en el meu vistiplau a pesar de no conéixer-los. Tots ells es veien molts decidits i no mostraven cap dubte a pesar de distancia entre callosa i Orba.

Carlos Guardiola. Fonti (porter) de 20 anys, ve a cobrir la baixa de Miguel, serà el company de Ra. Porter que coneguem per enfrontar mos contra ell. Enguany si li para algun penal a Rata, serà als entrenes. Ve de l'A.T Callosa.

Ivan Pérez. Jugador de 19 anys. Disciplinat i en col·locació. Pot actuar, en diverses demarcacions com central, mig centre o inclòs lateral. Destaca pel joc aeri. Ve de l'A.T. Callosa.

Juan Ruano 18 anys. Jugador ràpid, en bon u contra u. Que pot jugar en la mitja punta i bandes. Ve de la Vila joiosa C.F (juvenil 1a reg).

Divendres 1 juliol era el torn dels dos jugadors de la marina.

Borja gp de Beniarbeig i Procedent de l'Ondarense. Jugador ja en certa experiència i veterania, a pesar dels seus 27 anys. La seu virtut és la col·locació i triar sempre la opció correcta. A pesar de no ser alt va bé de cap. Ve ajudar a l'equip i com a favor personal meu. Espere que done a l'equip el que espere d'ell, que és molt.

Procedent del Verger arriba Guari 23 anys. Jugador de banda amb molt de nervi i sang. Tant que a vegades els nervis el traeixen. Un autèntic maldecap per a la seua parrella en el camp. Si és capaç de controlar-se i tinc la seua paraula, prompte calarà en l'afició taronja. No tinc cap dubte.
Per últim, agrair als jugadors que any darrere any confien en l'Orba i donar les gràcies als nous per triar l'Orba, no s'arrepentireu.



Fonti (porter)

Ruano

Ivan

Borja Gp

Guari


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario