lunes, 16 de mayo de 2016

NOTA DIRECTIVA C.F. ORBA

Amb els objectius més que complits, l'Orba C.F. comença a preparar ja la pròxima temporada. Per un costat l'entrenador i molts dels jugadors ja han confirmat que renovarien per una temporada més. 
Per l'altre, quant a la directiva, han renovat pràcticament tots, amb algun canvi en els càrrecs i responsabilitats, però mantenint-se la gent. No obstant això, des de la directiva sí que s'està buscant més gent que poguera unir-se a formar part d'aquest club i col·laborar. No importa si es poden vindre més o menys dies, ja que tota ajuda és i serà benvinguda: ajudar al camp, en la venda de loteria i de parcel·les per a la gran cagà, ajuda per al dia de la gran cagà... tot suport sempre serà ben rebut, i a més és necessari per a mantenir l'Orba on està. Cal dir també que a estes altures de temporada el club està completament sanejat i sense deure res a ningú, comptant també amb els diners per a pagar la partida de pilota d'agost.
Ja per acabar, dir també que si hi haguera un grup de gent que volguera agafar la directiva, també pot presentar-se o nomenar-ho, ja que la gent que està treballant actualment no va a impedir l'arribada de cap persona.
Tot el que es fa, es fa per gust, sense cap benefici més enllà de gaudir de l'Orba i del futbol, de treballar i de passar-ho bé amb el club del nostre poble. Així que la gent que vulga, animeu-se.



                                                                                                                     DIRECTIVA C.F ORBA

                                                                                                                               Escrit, Miguel Font

No hay comentarios:

Publicar un comentario