miércoles, 11 de mayo de 2016

ORGULL TARONJA





L’Orba acudia a Pedreguer per enfrontar-se al tercer classificat de grup. L’Orba tenia l'objectiu principal complit ja feia setmanes. Des de l’inici de la temporada estava més que clar que anar l’ultim dia de la lliga a jugar-te el descens en Pedreguer no era bo per l’Orba. Però en els deures fets, l’Orba sense cap pressió, però això si, en molta il·lusió i sentiments a uns colors, volia allargar la ratxa a 8 victòries consecutives i intentar ser l’únic equip en aconseguir-ho de tots els grups de la primera regional. I així seria. El baló començava a rodar a les 12, a la volta que començava la missa en honor a la patrona d’Orba en el seu dia gran. En horari habitual per l’Orba. Però el pedreguer començava dominant l’Orba descaradament. L’Orba replegat en el seu camp, en una situació en la qual fa setmanes que es troba molt tranquil. El fort domini dels locals no es traduïa en perill clar. A mesura que passaven els minuts, l’Orba anava despertant. Fins que al minut 20, en bona eixida de l’Orba en una transició rapida, baló a l'espai per Torrens, que connecta la locomotora ananssen per velocitat, arriba línia de fons i fa la passada de la mort perquè Jose Bolo avançara l’Orba. D’ací al descans l’Orba tindria alguna més, però realment era el pedreguer el que disposava de les millors, estavellant 4 balons als pals o travesser, bé per les estirades de Miguel, que per alt es mostrava intractable, altres voltes per (empenyo) dels orbers que intentaven obstaculitzar els tirs locals en gran sacrifici. Maca s’emportava alguns colps en jugades d’aquest tipus. El marcador no es menejava i arribàvem al descans.

A la segona part l’Orba eixia més solt, prompte entraven Batiorba i Pastor. En 10 minuts l’Orba posava terra pel mig, en altra jugada de la Locomotora de Connecticut, que arrancava per banda esquerra en molta força, arribant d’avant la porteria local i posant el 0-2. Abans d’aquesta el mateix Torrens havia tingut altra clara. Batiorba en bon jugada, feia una pasada que ORei per poc no rematava. El partit es va gelar un poc, encara que el pedreguer no parava intentar-ho, però no en massa perill. Però ja en les acaballes Ortega, retallava la distància. Tot seguit Pastor rematava de cap i Pade que havia entrat des de la banqueta, en molta pilleria, posava la punta la bota posant l'1-3. Miralles poc després tornava acurtar, posant el 2-3, encara que l’arbri't allargava quasi 8 minuts, aquest seria el marcador definitiu.

L’Orba acaba la lliga en el seu millor moment, l'equip ara està conjuntat després de molt de canvi l'estiu passat. El somni continua, primera temporada en, la historia en regional, un poc impensable fa uns anys, salvant-se de manera mes que brillant, per un club tan humil com el nostre. S’ha treballat en la mateixa línia de sempre, sense posar-se nerviós i al final ha complit l'objectiu sobradament. En una posició, superant tots els pronòstics. Açò costarà al Bar el Xon, Pub Castellet un sopar en la seua aposta personal d’aquest any, que va fer en pretemporada.

Aquest divendres es celebrara el sopar final temporada i entrega de trofeus, a banda d'alguna sorpresa mes, en la pizzeria Orba, uns dels grans col·laboradors del club, sempre disposat ajudar-nos.

El dissabte 21 de Maig el club celebrara una capea, per a la plantilla, directius, familiars de tots dos i tot aquell aficionat que vulga. On celebrarem com cal la gran temporada de l’Orba en el seu debut en regional.

En el Míster ja renovat fa vàries setmanes, i quasi la totalitat de la plantilla disposada a seguir, a falta d’algun jugador que necessita descans per poder lligar-se altre any, ja s’estan buscant reforços puntuals per la pròxima temporada.


1 comentario: