miércoles, 4 de mayo de 2016

LA SÈPTIMA VICTÒRIA CONSECUTIVA ARRIBA A RITME DE SAMBA



L’Orba jugava diumenge 1 de Maig, l’umtim partit de la temporada 2015-16 en La Marjal. Temporada que per cert, ha segut, la primera de l’Orba en 1ª regional en tota la seua historia. En la faena feta feta ja fa setmanes, la salvacio en la má, el club volia que fora un dia un dia de festa. Degut a que despres del somni fet realitat de la temporada passada en el ascens, no es menys important per un equip humild com nosaltres haver mantes la categoria. Si a tot aço sumem que lequip porta 7 setmanes consecutives guanyant, cosa que nomes a conseguit altre equip en tots els grups i que La  Marjal ha segut el mateix forti danys enrrere, nomes cedint dos derrotes contra els dos primers classificats. Hi havia que fer algo especial.  Despres de molt de temps, aconseguiem que la banteta juvenil, vinguera amenitzar el  partit. La gent seu passava bomba i els jugadors ho agraien.

El partit comensava en l’Orba al atac, La Voz havia segut l’unic equip que fins el moment havia goletjat l’Orba, i molts jugadors ho tenien present. German tirava al pal en un tir llunyá. Oscar tambe es topava en el pal poc despres, Noe tenia dues ocasions. Pero en una accio de desgracia, en la ixida de balo orbera el balo acabava dins la porteria de Miguel en autogol. L’Orba continuava igual, atacant i portant el pes, nomes havia segut un accident. Pero altravolta un balo sense perill acabava dins la porteria orbera. Quedava molt de temps, desde fora es veia que eixe partit es guanya, era el comentari en la grada. Pero el 0-2 acabava en la paciensia d’alguns jugadors orbers i el partit entrava en interupcions i en tot el que no convenia. Diego es veia obligat a donar entrada a Torrens la locomotara de coneticut i reestructurar l’equip. Un gol abans dels descans era vital i Pastor El Gegant de Benimeli no tardaria en reduir distancies, just despres arribavem al descans.

A la represa ja en la bandeta en acció, lequip eixia amb alegria. Torrens despres d’una estona, melodejant l’area visitant, sense que ningu li poguera llevar el baló, aconseguia girar-se, posant la passada de la mort perque Pastor aconseguira posar l’empat en cama esquerra. Donant molta alegria a l’aficcio. Oscar, La Roca del Moraig, es multiplicava al centre del camp, fent un desgast brutal. Les ocasions eren seguides a Rata li anulaven un gol ben anulat i li feien un penal clamoros que l’arbit no pitava. Adri Portes recien entrat adelantava l’orba, en una centrada que es colava dins la porteria visitant. La grada rebentava al ritme de samba que marcava la bandeta. El Mentalista, Batiorba, en tenia una clarissima en un remat de cap que ixia per poc. Pastor tenia de cap per fer el hactrik o el poker. Pero com no seria Orei de falta el que posava terra pel mig, en un llançament de tres quarts de camp. A les acaballes Tonet el numero 10 visitant, posava el 4-3, en una de tantes genialitats que havia fet durant el partit.

El partit acabava i l’aficcio despedia al equip en una ovacio de gala. La festa continuava on Esteban  ens havia preparat un delicios arros caldos de peix, que estava per xuplar-se els dits. Cuasi tots varem repetir. Batiste com no ens va fer un aperitiu a la planxa i Belen Mut s’encarregaria dels dolços. Per supost amb l’ajuda d’algun directiu de pinxe. La xarradeta despres dinar s’allargaria fins passades les 20:00 hores on ja es començava a planejar la proxima temporada en noves idees.




No hay comentarios:

Publicar un comentario