jueves, 10 de marzo de 2016

VICTORIA INEXTREMIS PER SEGUIR SOMIANT

L'equip de Gorreta es jugaba practicament totes les obsions de continuar viu en la lucha per la salvacio contra el Mutxamel, quart classificat, pero els orbers ja havien aconseguit guanyarli en el seu propi camp quant anava segon a la classificacio. L'orba recuperava molta gent, que li permitiría a Gorreta fer una convocatoria de garanties, en aço em referixc a tindre recanvis en banqueta per  tindre cobertes totes les pososions, en poder guardarse alguna sorpresa etc.... El mutxamel arribava en alguna baixa per sancions. Pepe De La Sagra actual director esportiu del mutxamel acudia a La Marjal avore el seu equip. Per si algu no el coneix DeLa Sagra va estar sempre en categories inferiors del Atlético de Madrid arribant a debutar amb el primer equip, formant part del equip matalafer lany del doblet 94-95. despres tambe va estar a l'extranger i al filial blaugrana entre altres molts equips.

Começa el partit i molt a pesar de estar avisats de la importancia de comensar be, en apenes 1 minut 37 segons, primer error greu dels orbers que no acaba en gol de miracle. Minut 8 altre error que permet girarse al contrari en el centre camp i contra que  que Adri Portes tallava creuantse en el momento just. De esta jugada dos corners i al segon, errada clamorosa que permet a un jugador controlar i conduir uns metres dins l'area, cosa mal de entendre en un corner, i afusellava a Ra. O Rei rata estaba desaparegut i l'equip ho notava. Despres del gol no arribaría el segon perque deu no va voler. el davanter davant Ra, davant la Victor que intentaba molestarlo en tota la desventaja, es tira l'ultim control llarg i Ra l'agafa. Apartir daçi l'Orba desperta i en molt mes cor que cap, comená a crear ocasions de gol. Bolo d'avant el poter. Peinada de Pastor, en treta de banda, Torrens que peina despres i Noe remata a porta encara que molt fluix. Rata tenia una de falta i una clarissima a pase de Torrens pero no encertava. En una de tantes que va lluitar Noe, en un treball brutal, el balo li quedava a Torrens que errava el tir. En el 43 una bona jugada de Jose Bolo al final feia passe de la mort que Noe no arribava per poc.

En la segona part Diego feia tres canvis de colp, canviava a tots els que tenien groga per tal de no quedarse en 10 homes ja que anavem perdent. Germa que havia treballat de valent pero que l'arbit li havia perdonat la expulsio, ixia del camp i entrava Oscar, que es marcava un gran segona part. Jose Bolo molt actiu eixia del camp i entrava Bati Orba i Maca que havia fet bon treball pero en groga i el mutxamel a la contra, erra massa risc, per ell entraría  Vicen El Capocanonieri q
ue al a fi seria deciciu. L'equip comenáva la segona part en xufadissim i al contrari que la primera que venien les ocasions mes en pilotades i lluita, es tocava mes el balo i la lluita era la mateixa. Al primer minut de la segona O Rei de falta, com no, posava l'empat, en fort xut per l'unic forat que hi havia. Dos minuts despres Noe tenia una a pase de Oscar. Ixia al camp Alex Pade, recién fitxat esta semana, despres de superar la llarga lesio per un accident laboral fa dos anys, abandonava el camp Noe que tenia tarjeta i estaba fatigat per el gran desgast havia fet. Pastor en un bon remat de cap picat a terra tampoc podía marcar, el porter la paravava. una bona jugada de Rata i Bati Orba acaba en tir Rata fregant el pal. El Mutxamel ja en l'Orba volcat en tres defenses, tindria dos ocasions per mitga del seu millor home, molt actiu tot el partit, el capita i numero 9. Pero Sant Ra aperixia com sempre en dos parades que nomes pot fer ell. Vicen tenia una contra i seguit Rata tenia una de cap. Pero en el 88 el Capo en jugada personal dins l'area, acabava escorat i sense angle, pero jo ja va pasar en mutxamel, li pegava en l'anima i donava altravolta els tres punts als taronges, fent embogir a l'aficcio.

Van jugar: Ra, Javi Maca, vicen), Adri Portes, Victor Bou C, Romera, German, Oscar), Jose Bolo, Bati Orba), Pastor, Torrens,Noe, Alex Pade).

L'Orba visitara el At Callosa, camp on no deu fallar. Sera un partit molt complicat per el pasat groget del nostre mister, junt en Romera, Rata i Vicen. En Orba ja no van ser capasos de guanyar a pesar de tindre moltes ocasions, pero l'equip va estar molt per baix del nivel que pot estar. Esperem que la plantilla ho done tot i entega l'importancia daquest partit en el objectiu de la salvacio. L'Orba incorpora esta semana a la plantilla Chola per el que resta de temporada, chola ja ha jugat un amistos internacional en l'equip taronja, el que es va disputar contra un equip suis de tercera divisio. Pot fer un gran paper.