viernes, 18 de marzo de 2016

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA, PER EIXIR DEL DESCENS

Com havia dit el mister, l'Orba havia ixit del coma despres de guanyar inextremis al Mutxamel, en Callosa l'equip tenia la posibilitat de pasar a planta i poder disfrutar estes dues setmanes de vacanses en l'alta medica provisional. Encara que  l'equip no parara d'entrenar.
En la previa, divendres ultim entreno de la semana, d'avant les baixes de Maca per faena, que acabaría anant amb el seu cotxe fins Callosa arribant a la segona part, cosa importantissima que cal destacar igual que un gol, per exemple. Torrens per acumulacio, que com sempre viatjava amb l'equip a hora de convocatoria. German i Noe que tenien compromisos, Cilindre per uns problemetes personals i Nando Gallina per sancio. Diego Gorreta es veía obligat a comentar en alguns capitans la posibilitat de posar a Chola, fixatge recient, de titular, ja que la pocicio de punta es veía mermada davant les baixes de Torrens, Cilindre, Noe. Tots ells davanters. Encara que aço va contra els principis del club, es miraven pros i contres, prenent una decicio, encara que gens clara. Pero Chola seria de la partida diumenge.

Comença el partit en El Galbis, en un camp mes aixut que un espart, per la decicio del cos tecnic local de no regar. Fins al minut  20, l'Orba es veía obligat a jugar en balons llarg. Els locals no presionaven als centrals, pero esperaven cualsevol pasada a la mitga per robar i fer mal a la contra degut a les xicotetes dimensions del camp. L'Orba no volia arriesgar degut al que es jugaba i tirava balons d'alt per no asumir riesgos. Les peinades de Pastor eren l'unic perill que creava l'equip de Gorreta. El callosa no tenia res a pedre, encara que pareixia que es jugara la vida, cosa que no ens sorprenia degut al passat groget de alguns components de la plantilla de l'Orba. I aixo sempre motiva. Diego insistia molt en que el laterals Adri P i Batigata adelantaren la seva posio, ja que no presionaven  a Romera i Victor. Minut 21 primera jugada de L'Orba en la que en pasencia enllaça 7 pases seguit, balo a Jose rata superant la línea de presio callosina, Rata canvia el joc a l'altra banda, on entra Batigata com un coet anticipantse amb el cap al lateral, enfila la portería i fusila el porter groget en una canonada imparable. 0-1 que donava tranquilitat als Orbers. Poc despres pasada de Oscar que deixa davant del porter a chola i Vicen pero l'arbit anulava l'accio per fora de joc. En el 39 canvi llarg a la banda Batigata, que fa un control d'espolo en carrera, que valia la pena pagar per veure'l, pero nigu arriba a la seua centrada. Just abans del descans Adri P s'internava per banda Esquerra  arribant línea de fons, feia una centrada rasa que Chola no arribava per poc.

Comença la segona part i sobre el minut 9, Pastor que era un autentic mur, truia una centrada perfecta del Callosa. Pastor li la furtava en el cap al d'avanter callosi quan este estava preparat per al remat. Pero un minut despres Treta de banda Pastor bota i no la toca, Batiorba que fa el mateix, el balo li cau Chola que en remat acrobatic, demostrant gran olfacte posava el 0-2. Poc despres Rata i Chola feien una jugada per banda, Carmelo, que havia suplit Vicent, remata dins l'area, un jugador local es tira a terra i involuntariament la toca en la ma, el refus li cau altravola Carmelo que esta volta si faria gol. Pero l'arbit xiulava penal i expulsava al jugador local. Rata el xuta i el porter local el parava. Despres del penal i l'Orba en un mes era cuant pitjor jugaven els taronges. Pastor s'empleiva a fons de cap i trauia altre balo que podía acabar en gol. Al 72 parada providencial de Ra. El callosa basava tot el seu joc en pilotades llarges del porter desde totes les parts del camp, totes elles ben posades, pero Pastor era un colos. El callosa havia perdut Tasa, el seu milor home, per lesio. ja que havia forçat per jugar contra els seus excompanys. Eren els pitjors moments de l'Orba, pero l'equip treia forses i es defenia com podía. Al minut 86, l'Orba ja s'avia espolsat un poc la presio, pasada de Pastor per Alex Pade que havia substtituit ORei, Alex que s'interna per velocitat i fa bona pasada de la mort pero no trobava rematador. En el desconté el callosa de falta tirava al pal i en el minut 94 marcaria el definitiu 1-2.
Van jugar: Ra, Batigata, Victor, Romera, Adri P - Pep Server- Pastor, Oscar, Batiorba - Jose Bolo- Jose Rata - Alex Pade- Vicen -Carmelo- Chola.
La lliga para dues setmanes on els Orbers faran algún amistos i continuaran entrenar per tal de no perdre la forma. Proxim partit derbi comarcal per la lluita per el descens entre U.D Benissa i C.F Orba en la Marjal, on coincidirá en la 5a edicio del DIA DEL FUTBOL. Que es celebra com sempre diumenge de Sant Vicent.