miércoles, 2 de marzo de 2016

MASSA ALTEA PER UN ORBA APAGAT

Per començar dir que l'Orba, a pesar d'estar en descens avui dia, és l'equip a batre per la majoria dels clubs, tots el prenen molt enserio i això és un orgull pel club. Molts equips que en altres camps viatgen sense apenes suplents, en La Marjal tenen gent fins en la grada. Sense anar més lluny aquesta setmana l'equip era rebut en altea en traques i coets, el club d'Altea feia una crida a tots els membres i jugadors del futbol base ajudar al camp animar l'equip . A causa de la importància del partit. En alguns moments del partit i fins i tot en abandonar el camp després de la dutxa se sentien càntics de, a segona. L'únic que és cert, és que avui en dia el totpoderós Altea, en tota la seva tradició futbolera i infraestructura es troba en la mateixa categoria que la cenicienta del grup, l'Orba.

Canviant de tema l'Orba començava a perdre el partit abans de jugar-lo, l'arbri't d'avant la insistència del delegat local decidia que l'equip no podía vestir de taronja, per què es confonia en el groc i roig. I part dels jugadors no duien la segona equipació, a pesar d'estar avisats i re avisats. Aquest assumpte feia que en l'escalfament fins només 5 minuts abans d'eixir al partit, l'Orba sencer estiguera més pendent de tres o quatre camisetes, que d'un partit importantíssim que anava a jugar-se. On si es volia traure alguna cosa, calia estar més que perfecte.

L'Orba ix al camp i guanya el sorteig, seria l'únic que anava a guanyar. En només 8 minuts en una contra dels Alteans, que l'Orba va poder tallar fins en 4 ocasions, arribava el primer gol local en una bona jugada després les errades taronja. Tot el plantejament i treball de la setmana, que consistia en aguantar el màxim en porteria a zero, se n'anava enterra en només 8 minuts. L'altea tenia molta mobilitat en camp contrari dels seus homes de dalt. Triangulaven a la perfecció però Romera i Miguel, que fa fer bones parades, desbarataven totes les jugades. L'Orba agarrava un poc d'aire. Vicen tenia una a centre de ORei, però incomprensiblement no arribava ni a rematar. Altra centrada de Bolo que Vicen no podia arribar i una falta de Rata que el porter treia en algun apur. German que estava fent un molt bon partit es condicionava en una targeta evitable 100 per 100. En el minut 44, gol psicològic de l'altea en altra contra, que Miguel rebutja a un costat, però el davanter d'Altea molt més viu s'anticipa.

En la segona part, l'Altea baixa un pistó, però l'Orba va seguir igual, Gorreta només tenia tres homes a la banqueta i un d'ells era Bati Orba, que estava per poc, el dia abans havia fet una marató de muntanya programada feia molts mesos. Entraven Noe i Nando cilindre però Nando ho feia en una posició que no era la d'ell degut a les circumstàncies. Aquests dos donaven aire i lluita a l'equip, furtaven molts balons amb la seva garra. Però....... te igual que digues açò que allò, els dos veien  groga i les dues per protestar. Aquestes cosetes, avisades cada setmana estan condemnant a l'equip. Noe tindria una ocasió que el porter desbaratava. Batiste que havia entrat, posant molt de criteri al joc, tenia altra de xut fora àrea. Poc després l'arbrit no expulsava a Noe de miracle, quan s'enduia un baló amb la mà clarament. I així acabava un partit on l'Orba sabia tot el que no podia fer contra un equip, individualment superior i amb molta veterania, però va fer quasi tot el contrari.

Aquesta setmana l'Orba rebrà al Mutxamel en un partit vital per als orbers. Recuperarem a Torrens, Pep server i Alex Pade que te fitxa des d'aquesta setmana. Carmelo cau de l'equip per 5 grogues, mentre Bati Gata i Oscar esta mal que arriben aquesta setmana a causa de la lesió que arrosseguen ja fa setmanes. El partit serà a les 11.30 en la Marjal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario