jueves, 25 de febrero de 2016

UN QUART D'HORA LI VAL AL RAFELCOFER PER ENDUR-SE UN PUNT

El Racing Rafelcofer començava asfixiant als homes de Diego Gorreta al seu camp. Tocaven a u o dos tocs al mig de camp, per a continuació, obrir rapidament als seus homes de banda rapidíssims. Encara no dúiem un minut i ja havien pegat un pal. En tres accions consecutives aquesta, Ra hauria d'esforçar-se a fons, fent tres o quatre parades que només pot fer ell, en una d'elles, després de tres remats consecutius a boca de canó, es tirava d'esquena per impedir el gol. Però el gol arriba prompte quan l’Orba pareixia que anava a reaccionar. El ràpid extrem s’aprofitava d'una indecisió en defensa i posava el 0-1 al marcador. Arran del gol l’Orba reaccionava del tot i començava a tindre les seues. Romera de corner li pegava al travesser. Nando cilindre i Noè en una jugada entre els dos es plantaven dins l’àrea, però Noé no trobava el forat entre els defensors. En altra treta de banda Noè la tirava alta de remat de cap per poc. El Racing Rafelcofer anava apaganse, però tampoc és rendia i buscava les seues, encara que no arribaven. Jose Rata també disposava d'alguna ocasió. Però arribàvem al descans amb 0-1.

Al segon temps l’Orba es feia l’amo, un jugador visitant tocava el baló clarament el baló dins l’àrea davant d'ell, però incomprensiblement la treia fora. Fins al porter visitant no seu creia. O Rei tirava la falta però eixia per alt. Diego menejava la banqueta. Eixia German per i entrava Javi Maca, que ocupava el lateral i Torrens fins al moment lateral passava en punta. Carmelo, que estava en banda ocupava el mig centre. German venia de moltes setmanes d'inactivitat i havia treballat molt. Noè també després una temporada fora dels terrenys i en només dos entrenes a les cames abandonava el camp i entrava , Jose bolo. Adri entrava per Pep server. El quart canvi es quedava per primera volta per fer com que no hi havia més. En els canvis, aquesta setmana si, l’equip aconseguí mantenir el mateix ritme. Torrens tindria una ocasió després d’una bona jugada de Nando cilindre, precedida d’una bona passada que deixava ala Locomotora de Connecticut sols d’avant la porteria, el baló li pega un mal bot i no pot encertar. Adri Portes tindria un xut des de la frontal que se n'anava alt. Però, arribaria la jugada del partit, O Rei envia una passada per dalt la defensa a Torrens, aquest encara al porter mà a mà, però a causa de la maleïda norma de no xiular fins que toque baló, l’arbitr xiula i Torrens finalitza la jugada des de l'àrea menuda. Gol anul·lat i el més greu groga a Torrens. El la treta del fora de joc, Torrens a més de tres metres obstaculitza la treta botant, li mostra la segona groga i al carrer. Després l’arbrit ens diria que tant si es demanen passes o no, la distancia es 915, cosa que desconec però és prou il·lògica. Recalcar que un minut abans el jugador numero 6 visitant en una groga, després del xiulit de l’arbit enviava el baló als xops però aquest no veia groga. Jose bolo encara en tenia altra al descompte que el porter treia de la soca del pal. Però el marcador no és menejaria.

L’Orba continua competint contra tots els rivals, i això que cada setmana hi ha baixes importants, el problema és que això només ja no val per la salvació. Esta setmana caurien Bati i Vicen per acumulació, Nando Gallina per expulsió (cinc partits haurà de complir). Bati Gata i Oscar per lesio. Adri G motius laborals i Carles Bolo desaparegut. I gràcies que German després duna llarga lesió i Noe despres de més de dos mesos tornaven a l'equip. Però bo s'ha de tindre els peus a terra, recordar que som l’Orba i lluitar fins al final. No es pot perdre la il·lusió. Sense il·lusió no es pot jugar de taronja.

Van jugar: Ra, Torrens, Victor Bou ©, Romera, Pep Server (Adri), German (Maca), Pastor, Carmelo, Jose Rata, Nando Cilindre, Noe (Jose Bolo).

Aquesta setmana l’Orba visitarà el camp de Garganes en Altea, un dels favorits al títol, en un equip plagat de gent de categories superiors. L’Orba acudirà molt minvat, però si alguna cosa té aquest equip, és una plantilla compromesa i compensada, jugue qui jugue segur que es donarà la cara. El partit serà diumenge ales 16:30.



L'Orba jugava dimecres un amistós internacional contra un equip Suís de tercera divisió, en la ciutat esportiva de la Nucia. Una experiència molt bonica que vam acabar en un bon sopar gentilesa dels Suïssos. L'equip orber va acudir en l'objectiu de fer un bon entrenament en unes instal·lacions immillorables. Objectiu complit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario