miércoles, 10 de febrero de 2016

LIDER EFECTIU

L’Orba rebia al líder de la categoría el San Joan, massa sabien on venien i que no seria fácil puntuar. Conforme va dir el seu mister en acabar el partit, havien treballat 4 dies de la semana en camp terra, en dimensions de La Marjal. Destacar la presencia en la portería del San Joan Eduardo Almansa, porter del Madrid en la etapa de Bodo Ilgner, porter titular en la intercontinental de Tokio. Esta es una de les coses boniques de la categoría vorer gent de nivel a la Marjal.Els homes de Gorreta, tambe esta treballant molt intensament, dos diez a la semana, per altre objectiu molt diferent als alacantins. Pero no es veu reflexat en punts.

Començava el partit en horari poc habitual degut als carnavals, els jugadors solicitaven jugar dissabte i ja que no solen mai anteposar la festa abans que el futbol, es decidia escoltar la proposta, ja sabent  de antemá que el disabte no es bo en La Marjal, ni per ingresos, ni per resultats, els unics dos partits jugats disasabte enguany son els dos unics perduts.

Els alacancantins  demostraven desde el primer minut que anaven molt enserio. Molt rocosos i en un joc molt directe. L’Orba intentaba clavarse al partit i baixar el balo, pero el San Joan li posava mes ous, cosa molt difícil de vore en La Marjal, es mes diría que es la primera volta que hovec.  Tampoc es que els alacantins estageren pasant per d’amunt als nostres, pero si estaven segent mes contundents i  tenien una xispeta mes. Fruit de esta situacio al quart d’hora arribava el 0-1, en una jugada desafortunada, massa habitual ja semana darrere semana. L’Orba intentaba posar les coses dificils, pero li costava. Els centrals espigats alacantins es menjaven al capocanonieri, i no el deixaven ni respirar. Nando Cilindre rebia palos fins el carnet de identitat, pero este es pura roca i aguantava tot sense una protesta. Per banda Batiste Orba va despertar  quan ja havia rebut  cinc faltes .Aixo si, l’Orba va proposar mes futbol, intentant traure el balo desde darrere, els visitants ni ho intentaven. Quan mes igualat estava en una jugada d’estrategia, aprifitant la envergadura dels visitants, posaven el 0-2 al marcador just abans del descans. Era tanta l’atura del Sant Joan que Pastor pareixia menut, encara que en tocava moltes de cap.

A la segona part l’Orba s’en venia amunt i es posava a jugar en camp contrari, dominant al líder. Pero Almansa es trobava molt segur per d’alt a agafava tot. En una molt bona jugada dels orbers per banda dreta, el balo li quedaba a O Rei fora de l’area, esta soltava un xut fortissim, per Almansa el tornava a treure, esta ocasaio havera canviat el parit totalment. A falta de mes de mitga hora, Diego possava defensa de tres. L’Orba continuaba manat, els Alacantins no passaven de mig camp, pero sobre el minut 75, en la primera volta que pasaven posarien el 0-3, en una contra de llibre. Despres  la defensa tenia que parar Carles Bolo en falta dins l’area, la pata es sentía de l’altra portería, i l’arbrit pitava penal. Rata el transformava, pero es feia repetir, per segona volta Rata li pegava al pal, mes mala sort imposible. La segona volta entrava gent igual en l’area pero no es repetiría. Poc despres Bou era expulsat per una entrada, en la que tocava el baló clarament i portava les cames a ras de terra, aixo si va entrar en tot com fa sempre, ell no va a mitges. Adri Portes rebia una entrada per darrere, sense balo, pero esta nomes era groga. Adri dimarts encara no va poder entrenar. I aixina acabava el partit.

L’Orba visitara diumenge de mati a les 11:30 al Polop, ixirá autobús del camp La Marjal a les 9:15, per si algún aficcionat vol anar. L’Orba tindra la baixa de Victor de momento, pero recupera a Torrens i  Bati Gata, un per sancio i l’altre per lesió.