domingo, 31 de enero de 2016

MES PUNTS QUE VOLEN!!!!!!

L’Orba tenia altra oportunitat d’enganxar altre rival en la lluita per no baixar, com les dues jornades anteriors. El Campello a 4 punts, podia quedar-se a 4, quedar-se a 1, però al final se n'aniria a 7.

Començava el partit amb un Orba ben plantat i en només tres minuts en una jugada entre Fernando Cilindre, molt combatiu tot el partit, i Torrens que ala fi posaria el 0-1, de fort xut. Però l’Orba marca gol i com és costum baixa dues rosques i dona vida a l’altre equip. Els canvis d’orientació del central del Campello, portaven de cap a la banda dreta orbera. En una falta per banda Esquerra a favor dels locals treta al segon pal, baix la passivitat de l’Orba, un home totalment lliure de marca, la torna a posar a l’altre pal on altre jugador mes sense cap oposició, afusella Ra. L’Orba desperta un poc i Diego havia de fer un canvi en defensa per tal d’intentar parar les internades. En una jugada molt bona eixint per banda dreta, el baló acaba en banda esquerra, Pep Server posa una bona centrada, Nando cilindre que es jugava el tipo, el baló li cau Bati Orba que li la dona Rata que posava l'1-2 de fort xut. En l'1-2 l’Orba tenia algunes ocasions totes elles en Nando cilindre com a protagonista, fins a un gol anul·lat per fora joc correctament. Però en altra falta en contra, Torrens rebutjava obstruït per tres contraris i deixava un mal refús, que un jugador local posava on Ra no podia arribar. Així anàvem al descans.

Comença la segona part i l’Orba ix en una empanada monumental, la banda dreta orbera tornava a ser una autopista, Ra es tenia que empleiar a fons i feia alguna parada de molt de merit. Pero en un baló que l’Orba havera pogut traure fins en dues ocasions, acabava en el 3-2. A partir d’açi apareixia també l’arbri't, si caia un jugador de l’orba, com és costum, deixava jugar, si caia un local parava el joc i feia bot neutral. Li treia groga i rotja a Jose Rata, quan era la primera, després de més de 5 minuts amb el joc parat, rectificava i el deixava al camp, xiulava un fora joc a Romera, més que dubtós en un mà a mà amb el porter i expulsava Torrens, quan aquest anava amb el baló i era frenat en falta. A pesar de tot això Nando Cilindre tenia l’empat però després de driblar al porter un defensa la treia de baix dels Pals. Rata també trauria una falta perillosa. Un corner tret en curt que al final posava Rata i despres de varios rexasos no podia entrar. L’Orba que deixa escapar altre rival viu, no pot ser fer dos gols fora de casa, en el que costen de fer, i tu regalar-ne dos. S'ha de passar pagina peque ve altre partit. Però el que no pot ser es fallar tantes voltes amb el mateix. El que més mal sap esque hi ha equip, el millor equip que pot tindre un poble com Orba. Pero s’escapen massa punts, en partits que el rival no demostra tindre més nivell, que esperem no haver de lamentar mos al final.