jueves, 28 de enero de 2016

TRES PUNTS NECESARIS

L’Orba jugava diumenge passat un partit vital, de perdre aquest partit l’Orba es despenjava un poc del grupet de 7 equips que estan per alt. Però l'equip està treballant fort en els entrenes des de nadal, reaccionant a temps al baixo que va tindre l’equip abans de les vacances nadalenques. S’han recuperat alguns lesionats i molts jugadors que estaven en baix rendiment han recuperat el nivell dels primers mesos de competició. Diego Gorreta per fi a pogut repetir més del 90% de l'equip en els ultims tres partits. Aquesta setmana respecte a Xeraco eixien Adri Portes i Bati Gata per lesió. Carmelo ho feia per temes d’estudis. Entrava Adri G. Nando Gallina recuperat de la lesió i Jose Rata que hi havia complit sanció.

El Partit començava minuts abans de l’hora prevista. L’Orba començava espentant i portant el pes del partit. Els de Gorreta posaven intensitat, encara que menys que setmanes anteriors, però li valia. Les ocasions arribaven de la ma de Vicen, el capocanonieri. Dos xuts de fora l’area i un fora de joc, que no va existir, però l’arbri't el xiulava quan Vicen encarava el porter. Però en una centrada mil·limètrica de Pep Server, en una molt bona jugada dels taronges, la rematava el capocanonieri, que aprofitava el seu propi refús per posar l'1-0. L’Orba es conformava en el resultat i baixava dues o tres roques, això feia que el ciudad de Benidorm disposara de vàries ocasions clares, que no sabia aprofitar. En una ocasió claríssima de Batiste Orba, que no podia materialitzar arribavem al descans.

A la segona part domini total de l’Orba encara que en cap ocasió. Fins que O Rei, transformava un tir de falta des de fora l’àrea, amb una rosca potent en tot l'escaire, que el porter benidormer no va ni veure. Des d'ací fins al final poc que contar. Primera victòria còmoda de l’Orba en molts anys i a pensar en El Campello.

Van jugar: Ra, Pep Server, Romera, Maca, Victor Bou ©, Oscar, Pastor, Bati Orba (Carles Bolo), Jose Rata (Fernando gallina), Vicen ( Nando Cilindre), Torrens (Adri G).

L’Orba entrenara aquesta setmana dimarts, com sempre, però l’entrena del divendres passarà a ser dijous, ja que el partit en Campello serà dissabte a les 4 de la vesprada. L'autobús eixirà del camp de futbol La Marjal a la 1:45, per si algun aficionat vol anar.