martes, 19 de enero de 2016

AL GOS FLAC TOT SON PUSSES

L’Orba viatjava a Xeraco molt conscient del que estava en joc. Una possibilitat d'allunyar-se del descens i no despenjar-se de grup d'equips que estan d'avant. L’equip fa una temporada que treballa fort en els entrenes.

Començava el partit puntual, a les 4:30, els homes de Diego Gorreta comencen amb molta intensitat des de el primer minut. Tancant al Xeraco dins la seua àrea. La doble B, posava en perill al cancerver del Xeraco. Bati Gata posava una centrada molt bona que Bati Orba rematara de cap, picant la pilota a la soca del pal, però el porter la treia encara no m’explique com. El Xeraco només podia eixir a balonades, això si quan el baló arriba a Sime, num 14, i al capità , num 10, la cosa canviava, tots dos donaven molt de sentit al joc en atac. L'Orba tenia altre remat de Torrens que eixia per alt. Vicen també tenia altra en cama dreta que el porter parava. Sobre el minut 20, el Xeraco, que havia sabut patir, es clavava en el partit i l’Orba acusava l’alt ritme que ell mateix havia imposat, l’equip tenia un baixonet. En aquest baixo Ra havia de fer dues parades de molt de merit. Els Orbers amb moltes ajudes dels homes de banda, Carmelo i Bati, als dos mitjos centres Oscar i Pastor, junt Torrens que baixava de dalt, amb un treball brutal de tots ells, aconseguien superar els atacs del Xeraco. La línia defensiva formada per Bati Gata, Pep Server, Víctor, Romera i Pep pareixia un mur. Amb molt de sacrifici l’Orba aconseguia passar uns 10 minuts de baixó i tornava a l'atac, jugant el baló tret sempre des de darrere. Vicen tenia un mà a mà, amb el porter després d’anassen de dos defensors, amb el porter a mitja eixida, preferia xutar per baix, però el porter tornava a fer una molt bona parada. Vicen després de rebre vàries entrades molt dures, s’enxufava i era un maldecap per als centrals locals. Però el Xeraco anava a parar-lo per el civil o per lo criminal i l’arbitr permetia. Vicen fa la diagonal i va a rebre a l’altura de mig camp, el central del Xeraco veterà, amb la idea ben clara, li pega un viatge deixant ko al capocanonieri.Així arribàvem al descans.

La segona part comença amb Nando cilindre al camp per Vicen que no podia ni caminar. L’Orba començava un poc adormit, el Xeraco o aprofitava axuxant als Orbers. Pero en apenes 5 minuts l'Orba tornava a clavar-se en el partit. Segona part en moltíssima intensitat pels dos costats. L’Orba triangulava i tenia el baló, tenia vàries contres, però el fort treball defensiu de tots, feia que quant arribàvem prop l’àrea rival, és prenguera sempre la opció errònia per falta de frescor. Torrens tenia una contra però optava per xutar des de lluny quan tenia moltes més opcions. Bati Orba, per culpa d'una enfità de córrer, no aconseguia donar una passada fàcil per ell, que avera deixat Torrens d’avant el porter. Una bona combinació entre Pastor, cilindre i Bati Gata, que doblava per banda, en una bona carrera. Quan Bati podia entrar fins la cuina, nota una punxada que li frena la carrera, a pesar d’això aconsegueix centrar i Fernando Cilindre pels pels no pot rematar. Bati Gata no podria continuar i entrava Javi Maca. Carles bolo ja havia entrat i lluitava cada baló al màxim. El Xeraco jugava un futbol molt més directe, amb velocitat a les bandes i com abans el 10 i el 14 posaven la cali tat, hi això que no els deixaven ni un metre. Pastor rematava un corner que anava alt. Oscar i Adri P tenien l'oportunitat en dues faltes des de la frontal però les dues anaven fora. Pareixia que tot estava clar passaven més de cuatre minuts, el baló anava a caure-li al millor jugador del Xeraco, això si precedit d’una falta i un fora de joc, Sime que molt tapat li pega amb l’anima per l’únic forat que hi havia, Ra la toca però no pot evitat el gol. Gerrot d’aigua freda per tot l’equip i la trentena d’espectadors que van acudir Xeraco. A partir de ací, quedar mos en què cada jugador es va buidar i no es va guardar res, i pensar que jugant així el futbol algun dia mos tornara el que mos està llevant. No hi ha temps per a lamentarse, perquè dema dimarts hi ha que entrenar dur per rebre un rival directe com es el Ciutat de Benidorm.

Van jugar: Ra, Bati Gata (Maca), Pep server (Adri), Victor Bou ©, Romera, Pastor, Oscar; Bati Orba ( Carles Bolo), Carmelo, Vicen ( Fernando Cilindre), Torrens.

Com sempre el partit diumenge a La Marjal serà diumenge a les 11:30. L’equip necessitarà un camp com en les millors cites. AMUNT ORBA!!!!