lunes, 26 de octubre de 2015

ELS DESPISTES TORNEN HA CONDEMNAR L’ORBA

L’Orba visitava ahir el camp de La Runa en Rafelcofer, un dels camps més difícils de la categoria. Abans del partit l’arbri't decidia que l’Orba no podia jugar de taronja per la seua similitud amb el roig de l’equip local. Alguns jugadors orbers no duien la segona equipació, l’Orba eixiria a jugar de groc, equipació que molt amablement ens va deixar el Rafelcofer, ja que el problema el teníem nosaltres i no tenien per què. Des de l’Orba agrair el comportament del Rafelcofer i el seu entrenador en especial.

Bo, doncs, l’Orba eixia de groc i en una empanà monumental. Sense intensitat. Al minut 8, gol en contra en una sèrie d'errades en cadena. El gol desperta l’Orba que se'n ve amunt. German, que va treballar els 90 minuts, "de lo lindo", estavellava un baló al travesser i poc després Torrens en una falta treta per Jose Rata, es quedava davant del porter per incomprensiblement no encertava i el porter se la llevava de damunt. Però poc li durava el putjo a L’Orba que tornava regalar metros en cada emparellament, perquè hi havia gent que no clavava intensitat i el que tenia gana de córrer ho havia de fer per tres, però era impossible. Així arribava el segon local una errada en el rebuig de Ra i un jugador local amb el pit al segon pal posava el 2-0. Minut 16 de partit i fins al descans l’Orba era un ninot en mans del Rafelcofer. De no ser per Ra que va fer tres parades molt bones el marcador avera pogut ser d'escàndol.

La segona part L’Orba ix amb l’altra cara, tal volta fora pel que deia Victor “el capi”, que ells amb el dos zero havien baixat una rosca, però la veritat esque, l’Orba va posa al Rafelcofer contra les cordes. L’equip lluitava més i posava mes cor. I els canvis amb les ganes que van eixir donaven aire a l'equip. Però es fallaven ocasions que a nosaltres no ens les perdonen. Torrens que havia passat a l'atac posava el 2-1 al marcador amb un passe d’exterior a l'espai de Gallina. L’Orba embotellava al Rafelcofer al seu camp, tenia ocasions, però les fallaven i quan no l’arbit xiulava perill. Jose Rata en tirs de fora l’àrea feia treballar al porter. Vicente tenia dos però en les dues acabava esvaranse a ultima hora. Carmelo tindria la més clara però tampoc era capaç de tirar-la a la xarxa. Els locals intentaven eixir per banda en molta velocitat, Victor molt ràpid tot el partit i Romera en la col·locació ho evitaven. En tot l’equip bolcat en camp contrari, en una aproximació a l’àrea de Ra, després de què el baló eixirà per banda clarament, un jugador tira a porta, un tir que sen'anava fora per molt, ja que anava errat, el baló com no li cau a un jugador local que estava sol al segon pal i aquest en clar fora de joc no falla.

3-1 i l’Orba que torna de buit, en un partit que va regalar en un quart, i després va haver de remar molt per no traure res. És la categoria, sabien que no anava ser fàcil, però la veritat esque estan escapanse molts punts, sobretot fora de la Marjal, mes per demèrit nostre que per mérit del rival.

Van jugar: Ra, Torrens, Adri (Pep), Bou, Romera, German, Oscar, Bolo ( Carles bolo), Jose Rata, Cajo (Gallina), Vicente ( Carmelo)
Per últim agrair a la cinquantena de persones que es van desplassar Rafelcofer, en cotxes propis, per animar l'equip.