martes, 20 de octubre de 2015

VICTORIA DE PRIMERA

L’Orba s’enfrontava diumenge passat en La Marjal al C.E Polop, en un clar objectiu, aconseguir la seua primera victòria en 1a Regional.

El Polop va demostrar des del minut u que no anava a posar-ho gens fàcil. Els 15 primers minuts van ser del Polop descaradament i per sort no van poder batre a Ra. Els homes de Gorreta aconseguien entrar en el partit, superant l'envestida Polopense igualant les forces. En una jugada de l’Orba el baló és passejà per l’àrea del Polop després d’algun tir d’algun jugador Orber, li arriba a Torrens, que en una maniobra de autentic killer, s’en va del seu batent al porter rival de fort xut. L’Orba s’avançava i agarrava aire, pero el marcador no es menejaria fins el descans.

La segona part començà en tot més igualat i és l’Orba el que tornaria a marcar després d’una contra de llibre, el baló arriba al capo Vicente, que li guanya la posició al seu, envia una passada a l'espai a Cajo, aquest en carrera i en un tir creuat ajustat al pal llarg posava el 2-0. Amb el 2-0 l’Orba continuava creant perill, Pastor, que junt German es multiplicaven al centre del camp, tindria la seua de cap, Cajo en un u contra u en banda posava una pilota a Torrens, el expresso de Benigembla, que este no podia controlar d’avant l’oposició rival. Però després d’açò l’Orba inconscientment va pensar que estava fet i quedava molt de temps. El Polop aprofitava un regal Orber i posava el 2-1. Sort que tres minuts després, Oscar que havia entrat banqueta juntament amb Bati Gata i Pep, agarrava un refús fora l’àrea, en un control orientat perfecte i gens fàcil buscant d'escaradament el xut, superava la línia del Polop i en un xut fortíssim batia Raimon, porter rival. Gol importantíssim perquè de no marcar no se sap com avera quedat la cosa. Però automàticament pajaron, que donava pas al 3-2. Baló al segon pal i un jugador visitant dins l’area tenia temps de controlar el baló, deixar-lo botar dues voltes i afusellar Ra. Entrava Noè que li donava la vida a l’Equip en la seua entrega. Jose Rata molt actiu enviava dos balons, quasi seguit fregant el travesser, una en un corner i l’altra de falta. Passaven 5 minuts i l’arbri't no xiulava, la grada demanava l’Hora, i passant 7 minuts l’arbit xiulava. L'Orba aconseguia la seua primera victòria en primera regional i sumava tres punts vitals per no despenjar-se, encara que és molt prompte. L’equip de Diego continua invicte en casa.

Van jugar: Ra, Torrens, Adri (Pep), Romera, Vitor ©, German, Pastor, Jose Bolo( Bati Gata), Jose Rata, Cajo (Oscar), Vicente (Noe).

Diumenge 25 octubre l’Orba visitara el camp de La Runa de Rafelcofer, partit entre els dos pobles més menuts, en habitants, de la primera regional. En segona tampoc crec que hi hagen molts més. Encara que el Rafelcofer porta ja molts anys en primera i a dia d'avui és un equip molt respectat a la categoria. El partit serà a les 16.15.