domingo, 1 de noviembre de 2015

HALLOWEEN (l’arbit sembra el terror en La Marjal)

Horari poc habitual en La Marjal aquesta setmana, ja que es va avançar el partit a dissabte, com que diumenge era Tot Sants, mal dia per jugar, ja que la majoria de la gent té el dia ocupat.

El partit començava puntual, i com ve sent costum L’Orba eixia adormit, l’Altea, amb el seu equip de gala, ja que a pesar que tots critiquen el terreny de joc , però ningú es vol perdre la cita a La Marjal, es feia amb el partit des del minut 1, tenint un mà a mà en Ra en només 3 minuts de joc. En el centre del camp, pareixia mentida, però sempre hi havia 4 o 5 alteans sols i en metros per jugar fàcil. Aso sumat a la qualitat de l'equip d’Altea, portava de cap als Orbers. Sobre el minut 15 arribava el primer gol visitant, bona jugada en combinació, una passada errada que es feia bona, centre al segon pal i gol visitant.

El gol despertava a l’Orba, Noè que era dels pocs que se salvava, era un maldecap pels centrals alteans, estava a punt de posar l’empat, quan en molta gana quasi aprofita un malentés entre porter i central. Tot seguit Vicente feia una centrada mil·limètrica i Noe per poc no podia rematar. Algunes tretes del cantó i faltes tretes per Jose Rata posaven en serio perill l’Altea però aconseguien traure-les. I unes mans dins l’àrea visitant que només no va veure una persona, el qui tenia que veureu.

L’orba ja s’avia fet en el domini, però l’arbit pareixia que no li agradava i passava de fer xicotets erros, com no amonestar a un jugador visitant per tirar-se algunes voltes davant d'ell, no traure targeta per tallar una jugada amb les mans, a expulsar a Oscar en cinc minuts en dues grogues, on la segona falta ni era. Ja que el jugador que no havia amonestat abans, continuava intentant enganyar-lo en cada jugada, tiranse descaradament. En tot el lio arribarien al descans, pensant que ho tindria bé.

Comença la segona part i Diego “Gorreta” es veu obligat, per l'expulsió, a llevar al seu millor home fins al moment, per la seua posició al camp. Entrava Carmelo. En apenes dos minuts, l’arbit volia deixar clar que era Halloween i que el malson no havia acabat. Un jugador va rebre dins l’àrea i només sent que Romera el rosa, cau enterra com si s’avera desmaiat, això si en el seu corresponent xillit, perquè si no xilles no xiulen i després es queixen que volen enganyar-los. Doncs l’home agarra i pita penal. Jorge Salero posaria el 0-2, batent un Ra que poc podia fer d’avant el bon llançament.

L’Orba en 10 i veient el que estava passant, continuava a la seua. I esque el que fan aquests jugadors no te nom. Perquè vindre entrenar des de poblacions a més de 30 km i defendre l’esqut deixa manera és per-ha fer-los un homenatge. Doncs els tios en deu es posen a lluitar i tanquen a l’Altea en el seu camp tota la segona part i una mica de la primera abans. Torrens que hi havia avançat la seua posició després de l’entrada de Carmelo, després d'una bona combinació orbera, feia una internada per banda, deixant arrere tot el que es posava d'avant, fa una centrada per que Vicente, el capocanonieri, posara el 1-2 al marcador. Quedaven 40 minuts, i en tots estos minuts un equip al camp. Es va intentar de totes les maneres i es va aconseguir, en un baló que casi tocava el fons de la xarxa, tragenlo amb el peu un jugador visitant sense botar dins. Però l’arbit mirava a l’altre costat i no xiulava. Gorreta feia els canvis i posava defensa de tres en 10 homes al camp i el cansansi acumulat de tant d'esforç. L’altea ho intentava a la contra, però no podia. Salero tindria un mà a mà en Ra, que aquest ultim trauria magistralment. Una ocasió darrere l’altra, encara que no podien ser clares com que tot l’equip visitant estava en mitat del seu camp. Penals com el que havia xiulat l’altra àrea com a mínim dos. A Vicente i Pastor els unflaven a vara en cada bot. Fins i tot parava una jugada de l’Orba pa que l’Altea fera un canvi, de chiste. A la fi l’Orba no va poder traure ni un punt que desde el meu punt de vista era mes que just.

Van jugar: Ra, Torrens, Romera( Bati Orba), Victor ©, Pep Server (Adri), Oscar, Pastor, Jose Rata, Cajo (Jose Bolo), Noe( Carmelo), Vicente.

Que ningú dubte que tenim la millor plantilla i el millor entrenador que el nostre poble pot tindre. I que ningú mos te de llevar la il-il·lusió. Açò és un camí llarg i acaba en Maig. A continuar treballant per intentar no regalar eixos 20 minuts, que sempre ens costen algun gol i tindre clar que som l’Orba i ningú mos a regalat mai res. Ara encara menys.

Pròxim partit en Mutxamel, d’avant el segon classificat. Partit qque, segurament serà dissabte de vesprada.