jueves, 16 de julio de 2015

PLA RENOVE EN UN ESTIU ATIPIC PER L'ORBA

Hola a tots. Després de molt de temps sense escriure, i no és perquè no han passat coses, ara trobe el moment després d'un estiu mogudet. M'avera agradat fer varies cròniques, però com totes les noticies que vaig a donar ja són publiques, faré un resum de totes. Perquè pugueu saber de primera mà la nostra versió.

Només acabar la temporada tots els jugadors ondarencs, només en la excepció d'Adri Gonzàlez, confirmaven un secret ha veus. Deixaven l'Orba per marxar al seu poble, Ondara. Ja havien estat tota la temporada marejant-los, quasi asta el punt de tirar per terra l'ascens de l'Orba. Al final es va poder parar la seva eixida fins final temporada. L'Orba vol agrair els seus serveis, esperem hagen estat agust en el nostre club i allà on vatgen que els vatga d'allò més bé. Borja i Mari an estat cinc anys en nosaltres. El primer ens ha donat molt, a fet molt per l'Orba i li estarem sempre agraïts. El segon ha sigut pesa clau en l'ascens, en la resta de temporades anat ha espitjons donant el màxim només quan ell ha volgut. Xema i Piwi els hem gaudit poc, dos jugadors que estaven sense equip i ara estan recuperats per al futbol.

Nico deixava la porteria per col·laborar en nosaltres en el cos tècnic com a entrenador porters. Que dir de Nico?. La seua labor ha estat de 10. Ha estat a l'ombra de Ra sense crear un sol conflicte.

Venti un jugador que arribava aquest hivern, i si vos dic la veritat, és un jugador que a mi em te loquet. Però no la pogut retenir de cap manera. Des de el primer dia té clar el que vol.

A tot açò Sergio Torre abandonava l'Orba per que s'en va Alamània. Qüestió d'estudis. Una llastima la seva baixa!!!

Quan pareixia que tot anava calmanse, quan faltava un mes per a pretemporada, Vte Camarena, el nostre entrenador dels últims 5 anys, també abandonava l'equip taronja, per tornar al seu poble en una categoria mes, preferent. Jo sincerament pense que Orba mai li podrà pagar a Camarena el que ha fet per al club i el poble en general. Passarà a la historia com a el primer entrenador en aconseguir un ascens en l'equip taronja. Que no és "moco de pavo". La directiva en pesa li agraïa la seva estància i li desitjava el millor en el seu nou destí.

Esta noticia creava dubtes en alguns jugadors compromesos en el club. Però L'Orba tira molt. Finalment sols el Mag d'Orbeta acabaria abandonant l'Orba. Altre jugador exemplar en 5 anys. Vicent el Mag serà sempre recordat en la Marjal per el que és, un jugador tècnicament brutal i amb un gran sacrifici. Sort Vicent.

Una volta ja tot clar en tema baixes, la directiva agarrava força, quedaven una desena jugadors, però no jugadors qualsevol, jugadors que havien dit que ells anaven a jugar en l'Orba si o si, partinse l'anima en qui fora. I açò ja era prou motiu per seguir. Ara tocava trencar-se la cara per ells, pel nou míster i pels nous jugadors. Com abans ho hem fet pels que no estaran. Els que seguiran són Ra, Torens, Pastor, Carmelo, German, Noe, Nando, Adri P, Bati Gata, Victor bou, Pep Server, Javi Maca i Adri G.

En apenes uns dies arribava el nou entrenador Diego "Gorreta" d'Altea. Sorprenentment, almenys pera mi, una desena d'entrenadors cridaven les portes de l'equip taronja. Però al final la cosa estava entre dos. Dos entrenadors fets per entrenar l'Orba. Finalment Diego es feia càrrec del equip.

Diego ha estat entrenador del Callosa les ultimes 6 temporades aconseguint l'ascens a primera i m'antingent l'equip en primera varies temporades.També te experiència en preferent. Ell és dels pocs entrenadors, per no dir l'únic, que pot dir que ha aconseguit guanyar en La Marjal dues vegades de tres visites. Sap massa bé on va i cregeume si vos dic que té una il·lusió immensa.

En l'arribada de Diego arribaven de seguida. Romera Jugador vetera, pero en la ilusio d'un xiquet, , d'una gran col·locació, zurdo i molt bo en el joc aerei. Jose Rata, mitjapunta amb un fort tir. Oscar "Campana" de Poble Nou jugador vetera. Amb un currículum impecable. Varies promocions en el Xàbia de preferent seguent juvenil, ultim any juvenil divisió d'honor Hèrcules fent un total de 15 gols, Ondarense, Denia etc..... i Miguel Neira porter de Pego experimentat en categories superiors a l'igual que la resta. I en els ultims dies pujava al tren taronja Pablo Tasa, migcampista amb molta cali tat i experiència a pesar de tindre només vint-i-una primavera

Tots ells eren presentats en la barraca d'Orbeta dissabte mati. El C.F.Orba ha estat l'encarregat de dur la barraca de festes d'Orbeta on segons opinions de la majoria de la gent a segut un èxit. Els directius junt amb les seves respectives parelles i algun que altre col·laborador an treballar de valent per tal d'aprofitar aquesta ocasió, precisament en l'any del històric ascens a primera, per primera volta en l'historia del club.

Fins ací un resum de l'estiu més mogut de les ultimes dècades, on l'any del ascens curiosament l'Orba tindrà més cares noves que sumant els últims cinc anys. Això si cap per decisió del club. La idea del club era premiar a la gent que ho hi havia aconseguit, però el destí ens a portat on estem i jo pense que és per algo.

Ja per acabar us diré que es una gran satisfacció pujar l'Orba amb un 99% de jugadors que estaven oblidats per tots i vore que ara gràcies aixo tenen per triar on anar. També que el nostre club haja segut el trampolí per què Camarena tinga l'oportunitat d'entrenar en preferent.

VISCA ORBA, VISCA L'ORBA I VISCA LA MARE DE DEU DELS DESEMPARATS






No hay comentarios:

Publicar un comentario