miércoles, 20 de mayo de 2015

15 DE MAIG DEL 2015. 11 DE LA NIT.

Divendres, 15 de Maig de 2015, 21 hores, horari atípic, horari diferent, horari Champions, bon horari per a fer història.
L'Orba C.F. es desplaçava fins Altea per a jugar-se tota la lliga en l'última jornada. L'equip orber depenia d'ell mateix per a complir l'objectiu que probablement no havia marcat a principi de temporada, però que amb la dinàmica guanyadora i ambiciosa de l'equip havia portat a la gent de la marjal a voler conseguir eixe ascens, després de cinc anys treballant.
Divendres, 15 de Maig de 2015, un dia que sempre quedarà gravat en el cap de tots, un dia que sempre recordarem, un dia que tots i cadascun dels que formem l'Orba C.F. portaran en un lloc del seu cor.
L'Orba arriba a Altea en quasi tota la plantilla, quasi tots els jugadors que van començar des de pretemporada estaven allí, ja fora jugant o animant al seu equip. Cosa no habitual en la segona regional, cosa no habitual en qualsevol equip, pero l'Orba és més que això.
La tensió es palpava en l'ambient del vestuari abans d'ixir al terreny de joc, nerviosisme, ganes de guanyar, i por de predre.
L'Orba bota al camp i aparentment ningun dels dos equips agafa el domini, l'Orba te alguna ocasió al principi, perdona, i l'Altea buscava fer perill en les contres. Amb una d'aquestes arriba el primer de l'equip local, un baló solt l'arreplega el davanter que xuta davant Ra, que atura, però al rexàs res pot fer Ra venut enterra i el davanter marca.
Els fantasmes de la setmana passada tornaven, a l'Orba li tocava tornar a remar, però com Camarena deia abans d'eixir del vestuari, tots junts som els millors, i així va ser, en lloc d'aixecar el cap, els orbers tiren d'orgull i van a pel partit, u després de 3 faltes a favor perilloses sense perill i dos córners, arriba el gol de l'empat. Córner a favor, Vicentet veu a Maca sols al borde de l'àrea i es bota l'estratègia, li dona un baló ras al central que xuta sense sort, pero el rexàs li torna a caure i amb l'esquerra la creua per fer el primer gol orber! L'Orba es creix, tant que pocs minuts després Vicentet torna a assistir amb un baló mil•limetrat Noé, que amb facilitat controla amb el pit i marca amb el peu el que era el gol de la remuntada.
Amb el 1-2 acaba la primera part. Però no el partit, l'Orba ix al segon temps amb les piles cargades i amb més ganes que mai de fer mal i aplastar, un mur defensiu darrere que sols va permitir un córner en contra en tot el partit, un mig del camp molt seriós amb els jugadors molt junts que feia impossible jugar entre linees al rival, i uns davanters molt enxufats que feien perill.
A l'Orba se'l veia molt més còmode en el camp, i amb una falta a favor, Borja que estava traent aquestes amb perill, li pega a gol, el baló bota davant del porter i li passa per dalt, 1-3 pero els de Camarena no es conformaven. Venti substituia Noé en la segona part, i per a no variar, partit que juga, partit que marca, i no anava a ser menys en l'última jornada, arreplega el baló en la frontal de l'àrea i xuta, baló ras apegat al pal per a fer el definitiu 1-4.
Faltaven pocs minuts per al final del partit i els aficionats que una vegada més es van traslladar a vore el seu equip ja cantaven "Som de primera". Minut 90 i l'àrbit no ho fa més llarg, pitit final i els jugadors eufòrics comencen a felictar-se i a botar. Celebracions, alçant la copa de primera, no va faltar detall, camisetes de l'ascens, mantejada a l'entrenador i càntics variats.
Per part de l'Orba van jugar: Ra, Sergio, Victor ©, Maca, Adri (Piwi), Borja, Pastor, Carmelo, Marí, Noé (Venti), Vicentet (Bati).
15 de Maig de 2015. L'Orba era després d'una temporada impecable, equip de primera, 28 jornades, 21 partits guanyats, 4 empats, 3 perduts, 67 punts.