lunes, 14 de septiembre de 2015

RESUM PRETEMPORADA I PRESENTACIÓ


Dissabte 12 de setembre l’Orba posava fi a la pretemporada, presentant a l'equip davant la seua afició. A continuació jugaria l’ultim partit mistos contra el Benirredrà. Agrair al Benirredrà la seua presencia, ja que, no tots els equips estan disposats a vindre a jugar a Orba. Ja que el camp és de terra.

Fent un xicotet resum de la pretemporada. Com bé va dir el míster en l´ultim entrene. L’Orba a mostrat les dues cares que pot tindre. Una un equip molt separat en poca intensitat que li porta a encaixar 9 gols en tant sol dos partits. Pego 6- Orba 2 i Denia juvenil A 3- Orba 2. També hi ha que tindre en conter que estos partits es disputaren molt al començament de la pretemporada. I l’altra cara, un equip compacte, solidari, lluitador i que amb les linies molt juntetes ha segut capaç d'en 5 partits encaixar tan sols dos gols. Gata 0- Orba 1, Orange 0- Orba 2, Ondara 1- Orba 1, Verger 0- Orba 1 i Orba 2- Benirredrà 1. En el partit de la presentació Torrens marcaria els dos gols, demostrant que res a canviat. I la veritat es que en jugadors tant compromís com tenim i en el cas de Torrens, si cap més especial, ja que tots leu vist treballar en l'infern trail i en la Barraca d'Orbeta, voluntàriament i com el primer directiu, l'entrega esta garantizada.

Tornant a la presentació,  on es van presentar als jugadors d'un a un i a continuació el cos tècnic.

I es va demanar a l'afició que continue en la línia que porta, ja que sense l’afició no avera segut possible l'ascens i tampoc serà possible mantenir la categoria enguany.

Perquè si hi ha alguna cosa que atrau el jugador que decideix vindre a jugar a l’Orba, és la fama d'afició que ompli el camp de La Marjal i el tracte al jugador. I per un jugador no hi ha res més bonic que jugar en un camp ple. Enguany els nostres aficionats jugaran un paper importantíssim, on hauran de donar eixe plus, que senten els jugadors, i que els dóna força quan ja no els en queda. També tindrem moments difícils on la paciència serà fonamental.

EN TOT AÇO POSEM FI A UNA PRETEMPORADA ON S’HAN FET ELS DEURES, SUPERANT ADVERSITATS I FENT UN EQUIP PRACTICAMENT NOU, EN TEMPS RECORD. ENCARA QUE QUEDA MOLT PER TREBALLAR.

AMUNT ORBA!!!!!!!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario