miércoles, 6 de mayo de 2015

INVICTES A CASA I UN PASET MES

L’Orba disputava ahir diumenge la jornada 29 de lliga després d’haver firmat la setmana passada, i després d’una gran temporada en tots els aspectes la segona plaça.

El dia no començava massa bé, Víctor a causa de uns forts dolors estomacals cauria de la convocatòria a primera hora del matí. Camarena es tenia d'inventar una parella de centrals inèdita. Ja que Maca per faena, Marí per sanció i Borja per una despedida no podien jugar. Tots ells segent el recanvi més natural en posició de central. German tam be estava sancionat.

Sol abrasidor i moltíssima calor en un partit que enfrontava dos equips de la zona alta, ja el Benidorm ocupava la tercera plaça a la classificació a 11 punts de l'orba.

El partit comença amb dos equips que és respecten molt, primers 15 minuts, molt intensos però amb poques ocasions. Fins que arriba el primer gol local, Torrens aprofita un baló dins l’àrea, i amb molta tranquil·litat, regateja al porter i clava el baló dins la xarxa.

El gol va produir l'efecte contrari en els locals, que van baixar molt la intensitat i en dos errors infantils dels taronges el Benidorm capgirava el marcador posant l'1-2 al marcador amb el qual s'arribava al descans.

Però els de Camarena  eixien a la segona part amb sang nova, demostrant una vegada mes , el sentiment a uns colors, el que hem vist un milió de voltes. Fruit de aquesta actitud, en un equip més junt i en una afició que va captar el missatge dels jugadors a la primera, animant incancansablement, arribaria el segon. Centre a l’àrea, Adri fusila al porter, i Noè molt atent al rexas aprofita per fer el 2-2. L’Orba continuava fent força i el Benidorm intentava fer mal en balons llargs a l’esquena de la defensa. Així arribaria el gol del Benidorm, una treta de banda pentina un jugador benidormer aconseguix superar a Ra per d’alt i clavar-se dins la porteria. L’Orba tornava a estar per darrere, però no anaven a deixar-li gens fàcil la victòria al rival. Noventa minuti en La Marjal són molto longos.

Camarena decideix jugar amb defensa de tres i anar pel partit. Amb una d’aquestes Piwi dona un passe en llarg, molt precís, a l'esquena de la defensa, sense pasarsen perquè no fora a mans del porter, Venti , que hi havia ixi't de la banqueta, i fa setmanes que esta jugant amb fortes molèsties, s’inventa un control amb el pit a l’abast de molts pocs i en interior del peu intenta batre al porter, aquest refusa i Pastor que aquesta setmana era capità, en una temporada per ha emmarcar per al de Benimeli, afusella al porter posant La Marjal cames per amunt.

L’Orba tiraría cor, de fetge i de tot fins que l’arbitr va xiular, moltes internaes de Bati per banda i una d'Adri g que a causa del desgast, tenint en conter que era el descompte, va fer falta al defensa visitant en una jugada que avera pogut tindre un mà a mà amb el porter. No vull ni pensar que havera passat si l’Orba arriba a remuntar.

Al final l’afició acomiada a l’equip en una llarguíssima ovació i crits de ànims a una plantilla que culmina una temporada quasi perfecta en casa, invicte i avent deixat nomes dos empats.

Van jugar : Ra, Piwi, Carmelo, Adri P, Sergio Torre (Nando Gallina), Xema, (Bati) Pastor ©, Vicentet, Adri G, Torrens i Noe(Venti).

La festa continuaria amb unes paelles gentilesa dels companys de Murla, on jugadors, cos tècnic, directiva, familiars de tots ells i tot aquell aficionat que va voler, ho vam passar d’allò més be. Per no parlar dels xiquets i xiquetes que després de dinar es van poder refrescar en gelats i el aigua a manta. Els mes animats acabarien sopant un variat de pitzes que Marxelo es va oferir a durmos gratuïtament.

La setmana que ve l'equip viatjara a Gata, Dia de La Mare de Deu dels Desamparats, patrona del poble, per disputar el penúltim partit, on intentara complir l’objectiu de pujar a primera regional i amb opcions a tot a falta de dos partits