lunes, 27 de abril de 2015

Amb el cava al frigorífic!!!




 

 

Ahir 26 d´Abril de 2015, l´Orba C.F. viatjava a Alacant capital per a fer història, s´enfrontava al Independiente d´Alacant, club que va estar en 2º divisió abans de ser refundat com Independiente.

Els 2 equips junt amb el Sporting de Benidorm estaven disputan-se la segona plaça, que dona lloc al ascens a 1era regional.

Tots sabien de la importancia del partit, i el Club va posar un bus gratuit per a tots els aficionats i familiars de l´equip taronja, no es pergueren la cita, i pogueren donar tot el calor posible a l´equip.

A les 17:06 la pilota es posava a rodar sobre la gespa artificial de Villafranqueza, l´Alacant eixia decidit a per els 3 punts, ja que no li quedava altra si volia seguir amb opcions al ascens. Pero els homens de Camarena, tenien molt clar que esta era la seua oportunita, i no anaven a deixar-la passar. Amb les linies molt juntes, i amb un centre del camp molt replegat, impedint el futbol per dins d´asociació dels homens de l´alacant, obligaven els Alacantins a entrar per les bandes. No obstant l´Orba aprofitava les recuperacions en la medul.lar per armar ràpides contres amb bones pasades de Xema a l´esquena de la defensa, per a que Adri G entrara creant molt de perill. Fruit d´aquestes accions, en el minut 5 i en la primera i única ocasió del primer temps per als de Camarena, Adri en banda esquerra fa una treta de banda, que Pastor pentina al cantó de l´area i Adri G engalta de volea sense deixarla botar per a que el porter faça una palometa especatacular al escaire en tan mala sort que la pilota quede al aire dins de l´area menuda i Carmelo que entrava com una exalació per banda dreta fera de cap el definitiu 0-1.

 

Acabava de començar el partit i el resultat estava de cara, pero hi havia que treballar molt per a emportarse els 3 punts. L´Alacant adelantava les linies, i intentava entrar per les bandes, pero Torrens i Adri, ahir no van donar opcions als rivals, i les poques que van tindre fins al descans les va detindre Ra. El partit va tindre de tot, una tempesta de llamps, aigua i vent va obligar a suspendre el partit en el minut 39. En la reanudació un 10 minuts després, l´Alacant quasi empata el partit pero Ra també jugava ahir.

Ja en la represa les consignes eren clares, aguantar el resultat els 15 primers minuts seria clau, ja que els Alacantins no tenien altra que remuntar. Entrava Vicent per German que estava condicionat amb una groga. L´alacant es volcava en atac, posant els laterals com a carrilers i deixant la defensa al descubert, pero l´Orba, en un gran treball defensiu resistía, i de tant en tant llançava alguna contra amb Adri G o Noe que entrava per Marí al mi.15 de la represa.

Els temps passava el marcador no es movia, i els Alacantins començaven a pedre els papers, Adri G, era agredit per el num. 8 i l´Alacant es quedava amb un home menys. En l´Orba Pastor passava de central i Borja reforçava la medul.lar. A partir d´aquest  moment, l´Orba començava a dominar l´encontre i a armar ràpits contracolps amb Vicent, Noe i Adri que pogueren sentenciar l´encontre en tres arribades, l´Alacant ja sols creava perill a baló parat, en tretes desde el cantó, pero l´Orba era un mur i no anava a regalar res.

 Al final 0-1 i ( Carmelo qui anava a dir-ho, un dels puntals la temporada pasada,  que havia estat fora de l´equip casi un any per una lesió de genoll, i que ha treballat en la seua recuperació com si fora una profesional, anava a tindre la rececompensa amb el gol que de segur com molts altres, durant les 17 jornades invictes consecutives li donarà l´ascens a l´equip de Camarena) Tres punts històrics i quasi definitius, per a retrasar una semana més l´aliró del Pedreguer que va haver de guardar una semana més el cava al frigorífic, el mateix frigorífic que espera l´historic ascens de l´Orba en un parell de jornades!!!

 

Els Herois de Villafranqueza van ser ahir; RA, Torrens, Victor©, Maca ( Borja)Adri, German (Vicent), Xema, Pastor, Carmelo, Mari ( Noe), Adri G( Nando).

No hay comentarios:

Publicar un comentario