jueves, 14 de mayo de 2015

FI A UNA RATXA HISTORICA

L´Orba C.F. viatjava diumenge a Gata per a jugar la penúltima jornada de lliga, desplaçament complicat per ser un rival difícil, per ser fora de casa i per la pressió que hi havia.

L´Orba ix al camp la primera part totalment descolocat, amb menys intensitat de lo normal i amb l´equip trencat, cosa que fa que als pocs minuts de començar l´equip local tinga una ocasiò que Sergio trau de baix els pals. Continuava el partit trencat i encara que l´Orba no estava jugant com de costum, tenia alguna ocasiò per part de Adri, Vicentet, Torrens, Bati, Xema i German de falta directa, pero totes sense sort. Quasi al final de la primera meitat, l´arbit pita penalt dins l´area taronja, però ahí estava Ra una setmana més per aturar-lo.

Acabava la primera meitat amb el resultat inicial i ja en la segona part els de Camarena ixen més enxufats, a pel partit i amb més ganes, però en una jugada desafortunada el Gata es posa per davant en el marcador.

Una vegada més els de Camarena a remar, però mai baixen els braços, fruit d´aquesta constancia arriba l´empat, falta que trau German des del mig de camp, Torrens peina i Venti engalta una volea dins la xarxa. L´equip agafa el baló ràpidament, volia la victoria a qualsevol preu, peró els locals es conformaven amb l´empat o millor dit, amb que l´Orba no
guanyara.

L´equip finalment decideix arriscar en el ultims minuts i tira l´equip avant per aconseguir el triomf, i la te en varies ocasions clares, peró el baló no volia entrat i amb molta mala sort en l´ultim minut, amb una contra rival l´equip local fa el definitui 2-1.

Amarga derrota en els ultims minuts, que fará a l´Orba més gran i més fort per a disputar l´últim partit de lliga, la última final la setmana propera en Altea. L'orba acaba la millor ratxa de historia del club, 18 partits seguits sense coneixer la derrota, dels cuals nomen dos empats.

Per part de l´Orba van jugar: RA, SERGIO, VICTOR©, PASTOR (MACA), ADRI P, GERMAN (CARMELO), XEMA, BATI (NOE), VICENT, ADRI G. (VENTI), TORRENS.