jueves, 23 de abril de 2015

SEGUIR SOMIANT


Dissabte a  Campello es disputava la jornada 27 del campionat que enfrontava al Campello B i al Orba C.F, un Orba que necesitava els tres punts per a continuar en la seva impecable trajectòria esta segona bolta i a més per aprofitar que un rival directe com es el Sporting Benidorm descansava i es podia distanciar tres punts més.

El partit començava amb un Orba ben plantat però una mica tensionat per el que s estava jugant, promte arribaría un gol local que ho complicava tot un poc més, ara tocava remuntar, promte Adri G, aconseguia l´empat en la treta d´un còrner i poc després el mateix Adri feia el 1 a 2 en una altra treta del cantó. Pareixia que l´Orba veia la llum després del inici tant difícil, però res d´això, enguany aquest equip te que lluitar contra totes les adversitats posibles, l´arbitre en dos minuts treu dos targetes grogues a Piwi i l´expulsa inexplicablement, l´Orba es refeia tàcticament i continuava lluitant, a tot açò afeguir que ja arratrava baixes de gent important com Maca, Borja, Adri, Sergio, Venti, Bati.

La arribada al descans donava un poc d´aire al equip de Camarena i es conjuraven per treure-ho fora com fora, l´arbitre continuava amb la seva impecable actuació, faltes inexistents, targetes, fores de joc de 3 metros...fruit d´això i en una jugada desafortunada arribava el gol del empat que complicava de nou les coses....fora de casa amb 10 i un contrari que pareixia que es jugara més que tres punts.

L´equip no va perdre mai la confiança, la posició dins del camp i la compostura a les continues provocacións, tot este sacrifici va tindre el seu fruit en el minut 70 amb un nou gol de Adri G que posava el dos a tres a favor dels orbers, era ara quan havien de resistir fins al final i aquesta plantilla, aquests jugadors saben de sobres el que s´ha de fer quan s ha de posar tot..i una vegada més ho van fer deixant-se l´anima en cada jugada, en cada baló.

A la fí i després de 7 o 8 minuts d´afegit, l´arbitre xiulava el final del partit i l´Orba aconseguia tres punts d´or que li fan que puga continuar sommiant.

Per part del Orba C.F, Ra, Piwi, Carmelo, Victor, Torrens, Pastor, Chema, German (Vicent), Adri Nando, Mari, Noé (Genis).

L'orba és desplaçarà aquesta setmana a la ciutat esportiva de vilafranqueza, per enfrontar-se a un Alacant que a priori era el gran candidat a guanyar la lliga. Equip en màxim pressupost en una diferència enorme. Amb jugadors contrastaissims de preferent, divisió i en algun cas 2a b. Els de Camarena que intentaran traure algo positiu, pero el que estic segurissim es que van a deixar se l'anima per defendre el poble d'orba amb 2500 habitants contra tot un Alacant. Això per un club com el nostre ja es un premi a estes altures de temporada. El partit es jugara a les 17 hores i un autobús de 60 plases, ja pràcticament ple el dia d'avui, eixirà del camp de la Marjal a les 14:15.
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario