jueves, 16 de abril de 2015

GENT AMB SENTIMENT!!!!!!

El darrer diumenge es celebrava a Orba la gran cagada, o com solem dir tots....el dia del fútbol, tot començava amb el partit en horari poc habitual del Orba C.F. contra el Xàbia “B”, seguidament el ja tradicional partit de veterans del Orba c.f i després de dinar tots junts, la solta del manso per amenisar la vesprada.
L'equip d'Orba botaria a la Marjal amb una samarreta en homenatge a Dani. Després els dos equips rodant el cercle central mes tots els aficionats guardarien un respectuós minut de silenci. Encara que el club ja estava en marxa, els jugadors van demanar fer alguna cosa especial. A mi particularment després de tot els que em viscut junts fins ara, no deixa de sorprendrem cada dia el sentiment que té la plantilla al c.f Orba i al poble d'Orba en general. Molt a pesar que ja no queda cap jugador nascut al poble.

Centrant-nos ja en el partit, va ser un partit que no va decebre a ningú 2on i 4art classificats, derby per pròximitat, dos equips que arribaven a la recta final amb opcions de tot. El partit arrancava amb els dos equips tantejant-se, encara que era el Orba el que asumia el rol de un poc més dominador, poc a poc el Xàbia que es presentava a Orba amb l ´equip de gala començava a entrar en  el partit, creant alguna que altra ocasió, cap al minut 28 i després d´una llarga treta de banda i una molt bona peinada el Xàbia aconseguia adelantar-se en el marcador, era el 0 a1 resultat que poques voltes l´Orba s´havia trobat jugant de local. Amb este resultat s´arribava al descans i la consigna era clara, era este partit el que les coses es posen dificils quan tot l´equip sabia que anaven a fer tot el posible per remontar i donar un gran pas de cara al objetiu final. I així fou l´equip eixi més enxufat que mai comandats per un gran German que feia una passada milimétrica per Vicent que amb un control orientat sols li deixa la opció al defensa de fer-li falta i penal, per a més trancendència era la segona groga d´un dels pilars del Xàbia, pareixia tot anar sobre rodes, però, el porter del Xàbia aturava el bon llançament de Marí.

Fruit d´aixo l ´equip anava a més volia treure-ho, anaven forts al tall, acorralaven al equip visitant en una jugada  d´estratègia i després d´un bot sensacional de Torrens, Pastor aconseguia el desitjat empat, poc després en una desafortunada jugada Maca arriba tard i atropella a un jugador visitant i l´arbitre sense dubtar-ho li mostra la roga directa.

L´equip passava a jugar amb defensa de 3, volien els tres punts, promte Torrens aconseguía el que sería el gol del día amb un tir creuat desde la frontal.

L´equip visitant perdía la compostura i protestava airadament cada decisió del arbitre, fruit d´aixo un jugador rebía la segona tarjeta i la conseqüent expulsió, ja a falta de 10 minuts Marí aconseguía el seu gol en una jugada de insistència i de pillería. Un 3 a 1 que ja no es mouría i fa que l´equip de Camarena depenga d´ell mateix per aconseguir fer història una vegada més en aquest club. Destacar la gran implicació del tota la plantilla, així com el nivell de tots els jugador que a falta de 5 partits acudeixen a entrena tres dies per setmana, això es veu reflectit en el rendiment del equip i sobretot al hora de fer canvits que ens donen moltissim i com esta semana son decisius per el resultat final.

Per l´Orba. Ra, Piwi, Maca, Victor (Carmelo), Adri, Borja (chema), German (Adri G), Vicent (Bati), Pastor, Mari i Torrens.