martes, 31 de marzo de 2015

VENT A FAVOR

En una setmana de retard, degut a la falta de temps, per la preparaciò del dia del futbol el proper 12 d´abril, ja tenim la crónica del C.F. ORBA – MORAIRA.

L´Orba va jugar el diumenge 22 de març un partit importantissim contra un rival directe com es el Moraira. El partit es va disputar a les 12h del mati, l´horari habitual esta temporada en el camp de la marjal.

L´Orba va començar fortissim, mentjant-se al rival i tancant-lo en el seu camp. Ben pronte arribava el premit a l´esforç dels homens de Camarena. Al minut 9, Héctor Marí, molt enxufat, faria en cama esquerra el primer gol. L´equip en conter de vindressen amunt despres del gol, baixava una marxa o dos, i el Moraira ho aprofitava empatant el partit i demostrant al terreny de joc el que deia la classificaciò.

Pero l´Orba es donava conter, i tornava a apretar, Torrens posaria de seguida per davant a l´Orba.  Portaven 30 min de partit i un jugador contrari sería expulsat.

La ventatja al marcador, mes la superioritat numérica, provocaría l´efecte contrari en un Orba que inconsientment volia donar emociò, i vatja que ho fa fer!!!.

Ja en la segona part, l´Orba atacant en la porteria que li agrada, feia poc de perill. El Moraira en una de les arribades,  l´Orba feia penal en derribar a un jugador dins l´area de Ra, pero una volta mes Ra, el millor porter de la categoría, sense menysprear a ningu, tornaria a ser l´heroi del partit parant el penal, que d´haver entrat segurament haguera pogut ser decisiu, en contra nostra.

Poc despres, Venti, demostrava la seua qualitat i posava el 3-1 al marcaor.

L´Orba tornava a relaxar-se i el Moraira faría el 3-2 definitiu casi al desconte, que donaría emociò fins al final i feia que tota l´aficciò acabara demanant l´hora.

A la fi, tres punts valiosissims, que esperem que servisca a l´equip per pensar que els partits hi ha que sentenciar-los, si no s´en pot anar tot l´esforç de tota la temporà per terra. L´Orba suma una volta sensera sense perder cap partit, que es diu pronte, cosa insólita en la historia del club.

Els tres punts aconseguits, encara saben a millor, despres que aquesta setmana de descans per als taronja, els tres equips perseguidors en la tabla hatgen punxat empatant tots ells. (Benidorm, Moraira e Independent Alacant). El Pedreguer, lider desde la preimera setmana no falla.

El proxim partit dels de Camarena, será el diumenge 12 d´abril, coincidint amb la festa del futbol que cada any organitza el club. L´equip jugará a les 10:30 hores contra el Xabia “B”. Partit importantissim, com ja ho fa ser en la primera volta. Rival de la part alta de la lliga, amb gent de preferent, que suma una ratxa molt bona i esta tant sols a 8 punts del nostre equip. Aixina que vos esprem!!!