jueves, 5 de marzo de 2015

L´ORBA DONA COLOR A LA LLIGA

Ahir a migdia el futbol tornava a La Marjal, per a rebre al Alacant Recreatiu, en la 22ena data del calendari del futbol regional.

El sol brillava amb força, el camp estava en perfectes condicions, i la temperatura era primaveral, tot feia pensar que podía ser un dia esplendit per al conjunt Taronja.

El partit no podía començar de millor manera, l´equip de Camarena eixia enxufat i decidit a emportarse els 3 punts, i en el minut 5, en una centrada al area un defensa rival intentant rebutjar el baló acaba introduin-se´l dins la seua portería. Primera ocasió primer gol.

L´Orba semblava un huracà, tenia tancat al equip Alacantí en 30 metres, fruit d´una pressió asfixiant, i tindre les linies molt avançades, començaven a caure ocasions i ocasions de gol, Mari i Torrens titulars ahir en la punta de atac tenien les més clares, pero no aconseguien acertar entre els 3 pals, les internades per banda de Bati i Nando i les incorporacions al atac de Pastor, eren constants durant els primers 35min. Pero el futbol es gol, i el segon no arribava, i així s´arribava al descans 1-0, domini total al terreny, pero marcador curt i sense marge d´error.

Ja en la represa, Camarena començava a moure la banqueta, ja que alguns jugadors Taronges havien baixat molt el seu rendiment…

Entrava  Adri G i Venti per Mari i Nando, Venti un davanter jove que ahir debutava en l´Orba C.F.

Als pocs minuts de la represa, Sergio el lateral esquerre en una incorporació al atac, recupera un baló a la frontal de l´area i fa una maniobra de autèntic davanter que deixa sentats a dos defensors rivals i s´interna fins la cuina per a batre en cama esquerra i en un xut creuat al porter, era el 2-0 i l´afició Taronja respirava.

El 2-0 donava oxigen pero el marcador no estava tancat, l´Alacant presionava dalt, i el mig camp quedava partit, pero l´Orba mantenía 3 homes en punta d´atac i açó anava a ser mortal per als Alacantins, que casi entren al partit en un fort xut que s´estavella al traveser. Pero va ser al contrari.

Pastor fea el 3er en un corner botat per Adri g, molt tancat que es paseja per davant la defensa i la tranquilitat era total en la Marjal. Pocs minuts despres Vicent que acabava d´entrar al camp, controla una pilota en banda, retalla al seu lateral i engalta un fort xut desde 30 metres, que sorprenia al porter rival, primer baló que tocava el Mag d´Orbeta i a la gabia. Ja en les acaballes Venti que s´estrenava com a Taronja ahir, es sumava a la festa fent el 5 en una combinació Taronja al primer toc, dins l´area rival.

Al remat, Orba 5-0 Alicante Recreativo .

Els homes de camarena en el partit d´ahir van ser, Ra, Piwi/ ( Adri), Maca, Victor C, Sergio, Borja, Pastor, Nando /( Adri), Bati, Mari/ ( Venti), Torrens/ ( Vicent) .

Despres del partit vam poder disfrutar d'un dinar on directius, jugadors, dones i xiquets ho vam pasar bomba.

Esta semana no hi haura lliga per vaga. Encara no es sap com es jugara este partit. Pareix que amb total seguretat la lliga s'allargarà una jornada.