jueves, 26 de febrero de 2015

COMPROMIS


Aquesta és una de les moltes virtuts que té aquest equip, i que no es la primera vegada que ho demostra, ja que, com molta gent sap el Orba c.f està integrat per molta gent de Pego i voltants, gent que és jove i li agrada disfrutar de les festes senyalades, una d´aquestes festes especials és la pinyata pegolina, i per segon any consecutiu els integrants del nostre equip prefirien quedar-se a casa per a poder afrontar en plenituts de condicions un partit complicat fòra de casa i en un camp de dimensions escandaloses 103 x 65 metres. El Nou Pla de la Vila.

El partit començava puntual i l´equip Orber afrontava amb molta serietat l´encontre i sabedor del que li esperava, un equip jove, amb qualitat i molt ràpid, es per això que l´equip de Camarena va decidir recular uns metres en la pressió habitual per tal de contrarestar la rapidessa dels davanters de la Vila.

L´Orba intentava treure el baló jugat i en ocasions ho aconseguia tot i una molt bona disposició tactica del equip visitant, promte arribaven les ocasions, una de Borja que tira massa creuat, una altra de Torrens, un baló al traveser de Adri en un centre chut, un més que dubtosa falta a Marí, cap al final de la primera part la Vila agafa més el domini del partit i va fer treballar de valent al Orba, sobretot físicament degut a les dimensions del camp. Amb un domini local s arribaría al descans.

Ja en la represa l´equip Orber va eixir super enxufat i promte arribarien de nou ocasions claríssimes una vegada més per part de Torrens, que no encertava a finalitzar-les, tretes de còrner perilloses, la entrada de Pastor, Bati i Nando, donava aire al equip de Camarena i més consistencia defensiva.

La vila es partía i amb un joc més directe i el treball de Marí, Torrens i Vicent, donaven sensació de que el partit es decantaría de part dels tarongeta, però la falta de puntería en els últims metres passa factura i només s´aconseguia un punt. Destacar la solidesa defensiva del equip, i el treball de tots, també destacar la presencía de aficionats que es desplaçaren amb l´autobus fletat per l´Orba cf.

Per part del Orba. Ra, Piwi, Victor, Maca (Nando), Adri, German (Bati), Borja (Pastor), Chema, Vicent, Marí, Torrens.

L´Orba cf. Després de esta jornada continua a 7 punts de marge dels seus perseguidors, aconsegueix allargar la ratxa de imbatibilitat més llarga dels últims anys, 11 partits ja e intentarà donar-li continuitat la propera setmana a la Marjal el proper diumenge a les 12, front al Alacant Recreatiu B.



No hay comentarios:

Publicar un comentario