jueves, 19 de febrero de 2015

L´Orba cumpleix l´expedient i continua somiant


 
 

Dissabte es disputava la 20 jornada de lliga entre el Orba c.f i el cuer de la categoría el Relleu, abans del partit ja es veia que el Relleu no oposaría massa resistència ja que es presentà al camp de la Marjal amb sols 10 jugadors. Tot i això l´equip de Camarena eixí molt enchufat i sabent el que tenía que fer, sentenciar promte i continuar la seva ratxa de ja 10 partits sense coneixer la derrota i millorar en la mesura del posible  la seva diferència de gols.

Promte Nano marcava el primer, engaltant un baló dins l´àrea, poc després el mateix Nando aconseguía el segon de manera molt semblant. El partit no tenia més que un color, el del Orba c.f. que sense mai faltar al respecte al rival, feia el que tenía que fer, les possesions eren llargues, German i Chema tocaven i feien que la resta també ho fera, les internades tant de Pep per una banda com de Sergio per l´altra feien molt de mal a la defensa del Relleu, Marí que tornava al 11 inicial marcava el 3er, afusellant al porter de dins l´àrea menuda despres tornava a ser Marí el que marcaría el 4rt després de desfer-se del porter visitant.

El dos darrers gols foren de Torrens que continúa amb la seva ratxa goletjadora, tot i això l´Orba va tindre la posibilitat d´ampliar el marcador amb un penal que Adri no endivinà a marcar.

Un partit amb poca història ja que els jugadors visitants es negaren a jugar la segona part i l´arbitre xiulava la fi del partit al minut 45.

Per part del Orba c.f. Nico, Sergio, Pep, Victor, Maca, German, Chema, Adri G, Nando, Torrens i Marí.

La propera jornada l´Orba es desplaçarà a la Vila per disputar un dels desplaçaments més complicats que li resten, esperem que l´equip estiga al 100% i poder treure alguna cosa positiva, ja que pot ser marcaría un abans i un després en el somni de cumplir l´objetiu final.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario