martes, 10 de febrero de 2015

HI ES VA FER LA LLUM

Ahir dissabte l´Orba es va desplaçar a Xixona, un poble en el qual fa molt de fret i justament en la semana  mes freda dels ultims anys. Ni les baixes temperatures van parar a l´afició orbera, que va aconseguir omplir l´autobús de 35 places per al desplaçament. Ja en el autobús Alex Pade ens deleitaría amb un documental fantastic. Recalcar algo que per mi, te molta importancia. Alex, que degut ha un accident laboral la pasada temporada, no podrá jugar esta temporada quasi amb total seguretat. Molt a pesar de aço, no ha estat mai ni tres dies seguits sense apareixer per la Marjal. Acompanyant sempre al equip alla on va. Anim Alex.

Les baixes temperatures ja eren motiu de preocupació per als orbers, com que este factor, l'equip local el podia combatre millor.

A banda d'això, el Xinona es un equip, que en els desplaçaments que l'hem pogut vorer,  per la comarca, no es un equip fàcil de guanyar.

L´Orba repetiria alineació de l´ultim partit, només entrava en l´equip de Nando "Gallina" pel sancionat Pastor.

Comença el partit en 5 min de retard. Des del primer minut ja es va vorer un Orba lent i molt previsible, encara que sobre el quart d´hora, Nando Gallina li furtava la cartera i li feia una passada a Torens que entrant a per totes posaria el 0-1 al marcador. L´Orba va vorer que en tan poc hi havia fet un gol que encara es va aplatanar mes. El Xixona ho va vorer i va empatar el partit i de miracle no es posa guanyant, però s´arribaria al descans en el 1-1.

En la segona part, ja d´inici, l´Orba va pujar dues marxes, ja que els jugadors eren molt conscients del que estaven jugant-se. Però sobre el minut 20 de la segona part es produiria l'entrada de Héctor Mari al camp, un fet que seria determinant, tant es així que segons després d´entrar, des del mig del camp xillava als seus companys en veu alta: "s´acabat", i ho repetia vàries voltes. En el primer balo que tocaria, posaria el 1-2 per a l´Orba. A partir d´assi, l´Orba manava del partit. Un Torrens molt lluitaor durant tot el partit, posaría  1-3 per als de Camarena. Uns minuts mes tard, després d´una doble ocasió, Bati estavellava el baló al travesser, el baló cauria a la frontal i Vicentet en cama dreta i Xema en cama esquerra colpejaven el baló a la mateixa volta fent un tir combinat i posant el 1-4 al marcador. El gol al final seria de Xema, que s'estrenaria com a goletjador de taronja. Després encara Vicentet, tendria una bona ocasió, però no encertava en fer la seva jugada preferida, la vaselina. Torrens, ja molt desgastat per l´esforç físic, tindria dues ocasions més per haver aconseguit el hat-trick, però no ho aconseguia. a la fi, tres punts mes importantíssims per als hòmens de camarena, que gaudiran una setmana mes de la segona plaça a la classificació, aconseguint un record insòlit en l´història de club, fent un total de 8 victòries seguides.

van jugar: RA, DAVID PIWI (SERGIO), BORJA, VICTOR BOU (C), ADRI (PEP SERVER), GERMAN (MACA), NANDO GALLINA (MARI), VICENTET, TORRENS, XEMA I BATI.

La pròxima setmana, ´l Orba rebrà al Relleu en el camp de la Marjal. El partit s ´avançara al dissabte 14, degut al carnestoltes. El club convidara a xocolate a tots els aficionats que vinguen a animar i omplir com cada setmana el camp.