domingo, 1 de febrero de 2015

VENDAVAL.

L'Orba avançava el partit de la jornada numero 18 a dissabte per motius d'horaris laborals. El partit era un partit importantíssim per-ha els de Camarena. L'Alfàs del pi, un equip de molt de nom, serio i treballat tacticament, en un poble econòmicament fort i amb instal·lacions envejables. Apenes fa uns anys, militava en la preferent i no recorde bé si va estar en tercera.

El partit començava a les 16 hores. L'Orba sabent que el míster de L'Alfàs és un assidu en els partits orbers, sorprenia en l'alienació. Posant Torrens en punta junt en Bati (que debutava en la Marjal). Prescindia de la banda dreta, deixant tot el carril per David (Piwi) i en xema (altre debutant en casa) de enganx. Per ultim Borja passava a la posició de central, a causa de la baixa de Javi Maca per grip, també sumat a la sospita que L'Alfàs anava a complicar-se poc. L'Orba ben prompte feia sentir a l'afició orbera, que no va ser massa degut a la vesprada de "perros" que feia, la importància del partit. Els de Camarena lluitaven cada baló a mort i creaven ocasions. Torrens, un mal de cap per als centrals visitants, disposaria d'alguna. Bati i Vicent també disposarien d'ocasions. L'Orba mereixia el gol per joc i ocasions. L'Alfàs molt ben posicionat i en molt d'ofici, només buscava balons al punta en l'estratègia, Però un Pastor immens, com tota la temporada ho guanyava tot per d'alt. La decisió d'acumular molta gent en qualitat al mig camp i borja darrere feia que l'Orba pogués treure el baló jugat, molt a pesar que els visitants o tenien parlat. Però arribaríem al descans amb 0-0.


A la segona part L'Orba eixia igual però el baló no volia entrar, quan mes còmode es veia L'Alfàs i més apagat l'Orba, coses del futbol. Torrens li fa una passada m'agistral a Bati, que li guanya la posició al ser marcador, alça el cap i li fa una vaselina al porter, estrenant-se en la Marjal com a golejador també. Poc a tardat. Això portàvem ja 20 min de la segona. Una volta es va obrir la llauna Torrens posaria el 2-0. Noe que eixia de la banqueta el 3-0 i Torrens aconseguia doblet. Posant el definitiu 4-0.


Van jugar: Ra,David(Piwi), Victor(c), Borja, Adri P (Nando), German (Adri G), Jose Maria, Vicent ( Genis), Pastor, Bati ( Noe) i Torrens.


La proxima setmana l'Orba es desplaçará a Xixona. hi haura autobus per si algu vol vindre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario