lunes, 1 de diciembre de 2014

SI, ES POT!!!


 

 

Dissabte l´Orba viatjava a Xábia, tercer clasificat, en la 11ª data del calendari, en un horari més tipic de escoles de futbol que de Amaters.

Una semana més l´11 de Camarena estava condicionat, per les baixes per lesió, sanció o altres ja que alguns jugadors aplegaren al encontre amb el partit començat per raons laborals.

Tot i aixó l´Orba que va eixir amb tres centrals i 2 carrilers, una alineació atípica esta temporada, va crear un sistema defensiu molt efectiu ja que el Xàbia no va poder crear ni una sola ocasió de gol en tota la primera part. La posesió era del Xabia que presionaven molt amunt de manera asfixiant, i Mari estava molt sol en la punta de atac.

Pero cap al minut 20 del primer temps, en una eixida per banda l´Orba conseguix forçar un córner.

Una jugada clau, ja que en la treta desde el cantó Pastor remata i la pilota impacta en la mà d´un defensa del Xàbia i l´arbitre no dubta en assenyalar penalt.

Aitor amb molta seguretat posava el que seria l´unic gol del partit, 0-1.

Cinc minuts més tard l´arbitre tornava asenyalar penalt en l´altra area, per una empenta de German en un còrner en contra. Pero ahí estava Ra, fent una aturada magnífica estirant-se per complet al seu pal esquerre.

L´orba C.F. es va fer més fort i ja no va concedir cap ocasió més en tot el primer temps.

 

Ja en la represa, el Xàbia eixia més decidit a per l´encontre, i l´Orba a la contra portava molt de perill. Pero les coses se li complicaven a Camarena, que a banda de tindre els 3 homes del centre del camp en tarjeta, perdía a Maca en defensa i  Aitor per molesties físiques. Promte entraven Adri G. i Noé. L´equip no es descomponía i continuava sent un bloc, el Xàbia pogué empatar en 2 jugades a baló parat, en una rematada fora pel seu lateral i l´altra fent de nou Ra una gran estirada en un altre ramat de cap.

L´Orba també pogué sentenciar en dues contres, una despres d´una cabalcada de Torrens que fa un passe de la mort forçat per a Marí i l´altra en una pasada en profunditat de Adri a Genis que fa la pasada a Noé i remata al travesser.

L´arbitre va afegir 7 minuts de prolongació pero no van ser suficients per a que el Xàbia empatara l´encontre.

I els pocs, pero sorollosos aficionats que es van desplaçar a Xàbia van ovacionar al seu equip, que va realizar un esforç enorme i es torna a clavar en la pomà per l´ascens.

 

L´Orba C.F. es el primer equip en guanyar al camp del Xàbia esta temporada, i ja va ser l´unic en guanyar a Alfas de Pi fins a dia de hui. Amb aquest resultat l´Orba C.F. neteja la seua mala imatge oferida a Moraira!!

 Ara mateix es 5é amb els mateixos punts que el 3er clasificat i a només 1 punt de la segona plaça que l´ocupa l´Sporting de Benidorm amb un encontré més.

El cap de semana que ve rebra al Campello , per tal de demostrar que vol fer un passet més en la zona alta.

El Herois de Xàbia van ser Ra, Maca ( Adri G.), Adri, Victor, Piwi, Torrens ( Genis), German, Borja, Pastor, Aitor ( Noé) i Mari.( Pep).

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario