miércoles, 10 de diciembre de 2014

PARTIT A PARTIT


El passat cap de semana l´Orba C.F. rebía a la Marjal al Campello B, en la XII jornada del grup XIII de la segona regional.

Els homens de Camarena no van desaprofitar la opció de reforçar els tres punts de Xàbia en una nova victoria en casa, per 1-0 al Campello i deixar per segon partit consecutiu la portería a 0.

El partit va començar amb un clar domini local, pero els visitants van aguantar be les envestides dels taronges durant els primers 20 minuts. Pero poc a poc els Orbers comandats per un espectacular Pastor i la velocitat de Adri G. en banda començaren a crear ocasions.

La primera una de Pastor en una falta prop de l´area que conseguix controlar dins l´area menuda i rematar, pero entre el porter visitant i el pal salven el primer, que acabava rematant a gol Adri i sent anulat per un fora de joc, més que dubtós.

Poc després era Noé que disposava de 2 situacions clares desde dins l´area menuda, pero el porter del Campello semblava internacional. En una de tantes el Campelló tingué la seua ocasió en un refús d´una treta de banda que li caia al 17 i la engaltava desde fora de l´area i estavellant el xut al travesser. Després Adri G. tornaria a tindre una altra ocasió pero el resultat no es va moure en tot el primer temps.

L´Orba mereixia un poc més, i Mari ja avisava de que ell no fallaría.

En la represa l´equip de Camarena continuà tenint el control del partit i sabien que era qüestió de temps i de paciència.
L´equip visitant es limitava a defendre fort i esperar alguna ocasió a baló parat o en una contra sorprendre als tarongets. El temps passava, les ocasions arribaven però novament faltava definir, el porter treia tot era impressionant.
La entrada de Vicent i Nando cap al minut 60 revolucionava el partit, era una tromba de joc i d´ocasions cada vegada més clares, fins que al 70 una treta de cantó executada magistralment per Borja al segon pal on Hector Marí rematxava dins la xarxia, el marcador feia justicia al que estava veient-se. D´ahí fins el final l´Orba es va tornar un poc més conservador i el Campello estirava línees en busca de l´empat. Però un equip sòlid en defensa i solidari en tots els aspectes (gent banqueta),  aconseguien que el marcador no es moguera.
Una vegada més l´equip va demostrar que sap patir i aconseguia els tres punts que li permiteixen escalar posicions, ara mateix la segona plaça es per a l´equip de la Marjal, posició que s´ha guanyat a pols i defendrà aquesta semana altra vegada com a local front a un dels equips més forts de la categoria Alacant Independent, de ben segur que els xicons ho intentaran de valent i esperem que l´afició responga com sempre i siga el numero 12 dels tarongets.
Per part de l´Orba C.F. Ra, Piwi, Victor, Adri, Torrens, Borja (Sergio), Pastor, Aitor (Vicent), Adri G, Mari, Noe (Nando).

No hay comentarios:

Publicar un comentario