lunes, 17 de noviembre de 2014

LA ZONA ALTA NO CONCEDIX ERRADES!!!!!!!!!!!!!!!

Ahir diumenge es va disputar la novena jornada del calendari, de segona regional.
Els nostre Orba es desplaçava a Teulada per a enfrontarse al Moraira, un equip que venia de pedre 2 partits seguits, i que necesitava els 3 punts com aigua de maig.
Els Orbers ja sabien que seria un partit dur i difícil, i van eixir molt ben plantats al terreny de joc. De l´equip de Camarena fou la posesió i les primeres ocasions clares de gol.
El conjnt Orber que va eixir amb les lines molt juntes i sense apenes deixar espai al Moraira, i va disposar d´una pilota al traveser al minut 15 per part de Adri, que va fer una vaselina perfecta pero no va tindre la sort de cara. Poc després en una jugada personal Adri de nou era tombat dins l´area i l´arbitre no va tindre suficient valor per xiular penalt.
Quan més comode estava l´Orba arribava l´1-0 per al Moraira en una falta incomprensible de concentració el central Orber, deixava passar un baló aparentment inofensiu i un jugador del Moraira entrava desde segona línea i afusellava a Ra per baix.
L´Orba que ahir va demostrar falta de maduressa en recuperar-se d´un mal cop, encaixava el 2-0 pocs minuts després en un córner on un jugador del Moraira rematava sol al segon pal, sense oposición ninguna. El partit estava costera amunt, i així s´arribava al descans.
Ja en la represa, estaven les forces molt igualades, i ningún equip conseguía fer-se amb el domini del partit.
L´Orba volia pero no podía, i Camarena se la jugava, donant entrada a homes d´atac com Nando i Noé que havien estat arrosegant molèsties físiques dels darrers encontres. L´Orba posava defensa de tres a falta de mitja hora, pero no aconseguia fer el gol que li donara vida. Torrens va tindre la millor en un rebuig d´una falta, on lo més difícil era tirarla per dalt.
A partir del minut 70 ja no es va vore futbol, eren constants les interrupcions del joc, per faltes i la duressa d´algunes entrades, o n els orbers tampoc van saber no entrar al drap. En comte de centrar-se amb la portería rival, alguns jugadors, es van centrar amb xicotetes picabaralles personals que no conduixen a res, quan vas perdent i vols guanyar.
Ja en les acaballes el Moraira feia el 3-0 en una contra on el jugador amb més calitat del Moraira centrava per a que un company rematara a plaer fusilant de nou a Ra. Adri encara va poder maquillar el resultat en un mà a mà amb la seua cama bona, pero estava clar que no era el dia seu ni de l´Orba.
Al remat Moraira 3 Orba C.F. 0.
L´Orba es reetrobava amb la cara més amarga del futbol, 8 jornades després. Ara toca alçar-se de nou i continuar treballant tots junts, per a preparar el proper encontre que será dintre de 2 semanes al camp del Xabia B. Un altre rival directe, que tampoc concedirà xicotetes errades ni falta de concentració en jugades puntuals.
Esperem que a Xàbia es torne a desplaçar gran cantitat d´aficionats Orbers com ahir en Teulada per a recolzar l´equip Taronja.