lunes, 15 de diciembre de 2014

ALT VOLTATGE!!!


Esta es la tensió que li van posar els jugadors de l´Orba C. F. ahir al Camp de la Marjal, per a derrotar al millor equip de la lliga, l´Independent d´Alacant.

Com ja es habitual, ahir a les 12h  en La Marjal es disputava el partit de la jornada, que enfrontava al 2on i 3 er clasificats respectivament.

 

La sorpresa va ser la irrupció de Joan Pichana autor de l´himne de l´Orba C.F., al vestidor, minuts abans de començar el partit per cantar en viu, amb equip i cos tècnic l´himne que ell mateix va crear aquest estiu.

 

El partit va començar amb 2 equips que sabien el que es jugaven. L´Alacant arraconava a l´Orba C. F., que no podía fer el seu joc fruit de la presió que feien els Alacantins. Promte arribarien algunes ocasions per als alacantins, pero entre Ra que ahir va ser un mur, i la defensa inexpugnable de l´Orba, va ser imposible perforar la xarxa de l´equip de Camarena, que es queda per tercera jornada consecutiva amb la portería a 0.

Poc a poc l´Orba C. F. anava eixint de la presió i arribava a l´area rival, Nando va tindre una ocasió molt bona, pero se´n va anar per poc fregant l´escaire, poc després en una treta de banda Pastor pentina i es Sergio el que està apunt de fer l´1-0, pero el resultat no es mouria durant el primer temps.

Ja en la represa, l´Orba conseguía dominar l´encontre, l´alta intensitat del alacantins al primer temps passava factura i ara eren els de Camarena els qui més perill portaven. Ahir Piwi habitual en el lateral va fer d´interior, sent un autèntic mal de cap per a la defensa alicantina.

Al minut 10 del segon temps en una treta desde el cantó , Vicent toca  en curt per a Piwi que ix del primer pal i li fa la pared a Vicent en banda dreta,  que posava una pilota teledirigida al cap de Pastor que fusilava la portería alacantina i posava l´1-0 al marcador. La Marjal se´n venia avall, i els homes de Camarena amunt.

Poc després en una contra Vicent es agarrat dins l´area pero continua la jugada conseguix regatejar el porter i quan ja es cantava el segon, un defensa conseguix treure la pilota desde baix dels pals, eren els millors moments de l´Orba C.F.

Al cuart d´hora de la represa Adri era expulsat per doble amonestació, quedava un món . Pero Camarena tenia un as baix la manega, donant entra a Adri G. “zurdita”, per Nando que havia fet un gran desgast. La entrada d´Adri va donar pausa al joc, l´Orba ja no perdia el baló tan fácil, i en 15 min va Adri G. va rebre mitja dotzena d´entrades molt fortes, que li van costar la expulsió a un rival.

El partit s´havia tornat boig L´Orba continuava perdonant a les contres, i Ra fent parades baix la línea, els 2 equips volien els tres punts i ho posaven tot en risc, pero com ahir als jugadors de l´Orba no els podien guanyar en cuant a sacrifici, treball, entrega e il.lusió , la victoria es va quedar a casa, en un partit molt complet dels jugadors taronges.

 Al remat Orba C.F. 1 Independiente Alacant 0. L´Orba es consolida en la segona plaça de la taula, deixant a 4pts l´inmediat perseguidor, ja que degut als enfrontaments en la part alta, l´Orba va ser l´unic dels 6 primers clasificats en aconseguir els 3 punts.

 

Els herois de la Marjal ahir van ser; Ra, Sergio, Maca, Victor, Adri, Piwi, Borja ( German), Pastor, Vicent ( Genis), Nando ( Adri G.) i Mari. / Nico.

 

L´Orba viatja la propera jornada a Benidorm, per a enfrontarse al Sporting, inmediat perseguidor de l´equip taronja, equip que ningú ha conseguit derrotar al seu camp. Pero l´Orba ja ha demostrat esta temporada que es capaç de tot, sent l´unic equip en guanyar a Alfas i Xàbia. Esperem que la afició Taronja acompanye l´equip que defendra la segona plaça a mort!!!

 

Amunt Orba!!!!!!!!

 




No hay comentarios:

Publicar un comentario