lunes, 22 de diciembre de 2014

Superant adveristats!!!

Ahir per la vesprada l´Orba C.F. es desplaçava a Benidorm per a enfrontarse al Sporting Benidorm, inmediat perseguidor del conjunt taronja a 4 pts en la taula clasificatoria.

Una de les eixides més dificils que li restaven al conjunt de Camarena esta lliga, ja que en esta primera volta ha visitat 5 camps, dels 6 primers clasificats.

El terreny de joc estava espectacular, gespa natural intacta.

Els homes de Camarena ahir van ser; Ra, Pep, Victor, Maca, Piwi, Marí, Borja ( Nando), German,  Adri G, Vicent i Noé. /banqueta: Nico (P), Aitor.

El partit va començar amb 2 equips molt ben plantats i l´Sporting lluny d´eixir a presionar al conjunt de la Marjal, li cedia tota la iniciativa als de Camarena, que amb la pilota als peus es sentien cómodes. Pero aquest fet va fer que l´Orba C.F. obrira massa les linies  i el Benidorm ja al minut 7 del primer temps aprofitava en una recuperació rápida i una passada a l´esquena de piwi, l´extrem esquerre es quedava sol vdavant Ra i posava en ventaja al marcador als de la marina baixa..  Primera ocasió , primer gol.

L´Orba no se´n venia avall i comandats per Adri G. se´n venien amunt pero, el Benidorm estava molt ben plantat i no era fácil crear-los ocasions de gol.

Cap al minut 25 del primer temps en una eixida de baló desde darrere German perd un baló dins l´area fruit de la presió rival, i els locals posaven el 2-0 al marcador, un castig exagerat per lo vist al terreny de joc. L´orba estava tocat, pero sabien que no estaven fent un mal partit, i seguien intentant-ho.  Piwi asumia protagonisme fent pujades per la banda, pero no trobaven rematada, fins al minut 40, jugada clau en el partit. Piwi puja per banda toca per a Adri que es clava per dins i fa un canvi per a Vicent que entrava directe a rematar a gol, i el defensa central que havia vist la groga uns minuts abans, tomba per darrere a Vicent dins l´area, pero increiblement l´unic que no la veu en tot Benidorm es l´arbitre que estava 3 metres darrere, que casualitat, i en Benidorm.

Camarena era expulsat de inmediat, i amb esta injusticia s´arribava al descans.

En el segon temps, els tarongets van eixir com si el partit haguera començat de nou, pero el Benidorm havia baixat la intensitat i un gol de l´Orba feia sommiar amb la remuntada.  Al minut 65, Mari molt enxufat en el segon temps i sacrificant-se molt tant en defensa com en atac, roba una pilota al mig camp, i la envía llarga per a que Noé pentine per a Vicent, que entrava per banda esquerra i fa una centrada de tiralinies per a que Adri G, engalte de volea i afuselle al porter Benidormer. Era el 2-1, i els locals els entrava el nerviosisme. Entrava Nando per Borja, i el domini del baló era taronja.

Poc despres Noé rep una pilota davant del porter i apunt esta de fer l´empat. Ja en les acaballes en un córner a favor Noé remata de cap i se´n va fora per molt poc.

En el minut 94, es produeix una falta a favor de l´Orba al mig camp, tot l´equip menys Ra puja al remat. I en un esperit de voler i poder de l´equip de camarena, Maca remata de cap desde la línea de la frontal en una pilota que caia desde el cél i aconseguia de vaselina el 2-2. Era l´extasi!!! L´equip sencer feia una pinya corrent per la pista d´atletisme celebrant el 2-2. La grada de Benidorm es quedava gelada, l´aficio Orbera embigia.. Pero l´arbitre no havia pitat final. Treu el Benidrom desde mig camp, puja tot l´equip a rematar i en el rebuig de la jugada un Benidormer engalta la pilota i Ra fa una estirada per salvar el punt d´or!!!

Al remat Benidorm 2 Orba C.F. 2, i el conjunt de Camarena que es consolida en la segona plaça una jornada més, i retalla un punt al Pedreguer que esta a 6.

Queda molt pero este equip, vol estar i estarà entre els millor fins al final, perque a demostrat que vol i sap patir!!!!

D´esta manera l´Orba C.F. acaba el 2014, a falta d´un partit per acabar la primera volta, amb 13 PARTITS, 9 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Com a 2on clasificat en la taula. Ara es temps per descansar, i disfrutar dels torrons que se´ls han guanyat ben guanyats, sense abusar, xq promte comença la segon volta i està tot per decidir.