miércoles, 12 de noviembre de 2014

L'ORBA S'EMPORTA ELS TRES PUNTS A BASE D'ESFORÇ I BON JOC.

Ahir diumenge es disputava en el camp de “La Marjal” la 8ena jornada de lliga entre el Orba cf i el Altea “B”. L´equip local va estar esperant fins última hora l´evolució del seu jugador Noe, per veure si podía ajudar al equip ja que arrossegava una lesió de la darrera jornada i finalment no va poder participar en l´encontre per precaució. El que si va ser de la partida va ser Victor que va debutar com a titular aquesta temporada i pense que l´equip va agraïr tot el que este jugador aporta (carácter, intensitat, motivació).
Destacar que l´Orba cf va demanar fer un minut de silenci per el decés d´un familiar dels jugadors Nico i Adri Gonzalez.
El partit començava puntual i arrancava amb un Orba decidit, valent, amb molta intensitat i siguent el dominador del partit, l´Altea sols creava algo de perill en jugades d´estratègia.
Cap a la mitja hora de joc i en una treta de banda, treu Vicent, pentina Pastor i Marí molt atent al segon pal fa en 1 a 0, era fruit al bon treball de conjunt de l´equip de Camarena que ja feia estona que mereixia marcar, l´equip alteà puja un poc el ritme i arriscava un poc més, l´equip local es replegà un poc més del habitual i tot això feia que l´Atea disposara de més faltes properes al àrea i en una d´elles Ra fa una molt bona aturada enviant el baló a còrner. Poc després i també en una altra falta, pengen baló al àrea i el central del Altea aconsegueix batre a Ra a tant sols 5 minuts per al descans. Amb 1 a 1 s´arribaría al descans.
Després d´una petita xarrada en els vestidors, l´equip local eixi molt fort, una vegada més veiem al Orba de les gran cites, contundent, traient en ocasions el baló jugat, en una d´aquestes triangulacions arriba el baló a Vicent que es treu un obus del peu que tot i que anava molt centrat fou impossible d´aturar per part del porter visitant, era el 2 a 1, d´ahí al final, l´Orba va saber contindre al equip del Altea que ho intentava, però una defensa molt segura comandada per Victor impediria que el marcador es menejara, tot i ser un jugador menys en el últims 5 minuts per expulsió de Pastor.
Destacar el treball de tot l´equip, l´esforç i la implicació que estan tenint per a que les coses vagen millorant dia a dia, partit a partit. Tres punts més, ja son 7 jornades sense coneixer la derrota i que l´equip va a més.
Per part de l´Orba cf. Ra, Torrens, Adri, Maca, Victor, Borja, Pastor, Aitor (Adri Gonzalez), Vicent, Nando (German), Marí.