lunes, 3 de noviembre de 2014

L'ORBA MOSTRA DOS CARES BEN DIFERENTS EN VILLAFRANQUEZA.

L´Orba c.f es desplaçava la vesprada de dissabte Alacant per jugar la 7ena jornada de lliga, en un dia i horari prou atipic, ja que era a les 19 hores i en un dia molt assenyalat.

Durant la setmana començaven els problemes a causa de motius laborals i alguns físics el cas es que l´Orba arribava Alacant en 14 jugadors, dos d´ells porters, i algún d´ells no al 100%. Però sabiem que podíem traure els 3 punts no sense patir.

L´Orba començà el partit d´una manera inmillorable, tocant el baló creant ocasions, en una intensitat alta, concentrat.. fruit d´això arribaría el primer gol al m. 7, fort tir de Noe de fora de la frontal que el porter no pot aturar i Nando molt viu arriba i marca el 1er, poc després era Torrens  el que aconseguia el 2on, l´Orba volia més i no volia refiar-se, aixi tocant i obrint espais arribaria el 3er de Noe, que està en una molt bona dinàmica fruit del esforç i de la constancia. Ja en les acaballes de la primera part i per arredonir la millor primera part del que portem de lliga, arribaria el gol de Borja en una bona jugada col.lectiva arredonida per una passada magistral de Nando que recull Borja, es desfà de un defensa i quan li ix el porter el deixa sentat i marca a plaer.

Aixi s´arribava al descans en el qual Noe demana el canvi, més coses que anaven acumulant-se, debutaria en el seu lloc Miguel, jugador natural d´Orba que va treballar de valent.

Ja en la represa l´Orba va ixir un poc desgastat físicament i relaxat per el resultat que pareixia definitiu, però en açò del futbòl no hi ha res decidit fins que no pite el final l´arbitre..

L´Orba no arribava be a la pressió, el Alacant introduí canvits que li donaríen un altre aire i sobretot més fisic, promte cap al minut 10 una indecisió de Ra costava el gol del Alacant, era el 1 a 4, l´equip local comensava a vore que els orbers estaven relaxats i tocats fisicament, quasi de seguida en un baló llarg a l´esquena de la defensa arribava el 2 a 4, començava el nerviosisme per part de l´Orba que volía però no podía entrar en el partit, a més es sumava la lesió de Borja que ja venia tocat, ara hi havia que reconstruïr l´equip, entrava Victor i Maca passava al mig del camp.Ahi pareixia que l´Orba trobara un poc d´equilibri i que generava alguna que altra ocasió com una de Vicent que encara al porter i no acerta a definir be en una vaselina que es perd per poc. Els jugadors de l´Alacant cada vegada creien més en les seues posibilitats de remuntada i en una passada entre línees aconseguien el 3 a 4, d ahí fins el final una locura, tensió, cada baló pareixia l´ultim per part dels dos equips,  moltes faltes i en això l´arbitre pitava la fí del partit en el que els jugadors Orbers respiraven.

Les dites en el fùtbol totes tenen el seu perquè, hi ha una que diu que no hi ha rival petit i l´Orba ho va comprovar de primera ma. En la part positiva que l´equip suma 3 punts fora de casa en circunstancies més que complicades, un dels desplaçaments llunyans menys, qui hi ha implicació en l´equip (treball brutal de tots per aguantar el resultat, en especial de Marí en el centre del camp), que estem recuperant gent com el cas de Victor, Miguel..i que ja son 6 jornades sense coneixer la derrota.

Per part de l´Orba va jugar. Ra, Sergio, Adri, Maca, Torrens, Marí, Borja (Victor), Nando, Aitor, Vicent i Noé (Miguel).

La propera setmana l´Orba c.f s´enfrontara al Altea B en la Marjal diumenge a les 12, abans cap a les 11 00 es realitzarà la presentació del equip davant la seva afició.