jueves, 30 de octubre de 2014

VOLEN ELS DOS PRIMERS PUNTS DE LA MARJAL.

Ahir diumenge es disputava en La Marjal  la sexta jornada de lliga que enfrontava al Orba c.f i a La Vila B, el partit començava amb una intensitat descomunal, l equip vistant va sorprendre al equip de Camarena amb una pressió total que els orbers no podien desfer-se d ella i provocava contínues perdues de baló, passaven els minuts i poc a poc els locals anaren fent-se amb el partit a base de trenar 3-4 pases seguits, en una d aquestes jugades li va el baló a Borja que fa una passada milimetrica per a Vicent que posa molt be el cós al defensor guanyant-li la posició i amb cama esquerra creua el baló llunt de l´abast del porter, era l´u a 0, poc després en una jugada en la que l´equip orber refusa malament, els de la vila claven un baló a l´esquena de la defensa que estava eixint i demanant un posible fora de joc, cosa que aprofita un jugador de segona linea per a plantar-se davant de Ra i fer el empat a 1. Abans del descans en una treta de banda que la defensa orbera no acaba de treure, arribava el 1 a 2 per als visitans i deixava tocats als locals..era el minut 44.

Ja en la represa l´equip orbers va eixir més que be, i en tan sols 15 minuts capgirava el marcador amb gols de Vicent i de Noe, també creava perill i no acabava d´aprofitar les ocasions clares que tenia, ja cap al minut 30 de la segona part en un baló llarg a l esquena de la defensa que en principi pareixia que no portara perill, en una indecisió de la defensa la vila aconseguia empatar de nou el partit.

Els locals ho provarien de totes maneres de aconseguir un gol que no arribaría, a la fí un empat a casa que te un sabor agre-dolç, ja que el complicat que era remontar el partit es va fer, però no es va saber aguantar el resultat fins el final, destacar també una gran aturada de Ra que haguera posat molt més complicades les coses.

En la part positiva, la lluita, el treball, la intensitat i  no perdre com a local, està a falta d´anar pulint detalls que el costen un empat quan ja tenies quasi la victoria.

Per part de l´Orba cf. Ra, Sergio (Genis), Piwi, Mari, Adri, Borja (Adri G), Pastor, German (Maca), Vicent, Nando (Aitor), Noe.

La propera jornada es disputarà Alacant, front al Alicante Recreativo “B”, esperem poder sumar els tres punts i anar aprenent de les errades que és el més important.