lunes, 20 de octubre de 2014

XANDAL NOU VICTORIA SEGURA!!!!!!!!!!!!


Ahir diumenge el Orba cf es va desplaçar fins Relleu per a disputar la 5ena jornada de lliga, destacar que el club va posar un autobus per aquest desplaçament, i que l´equip estrenava nous xandals patrocini de Balearia com a actor principal i amb la colaboracio del Ajuntament d'Orba . Gracies a tots dos.

Ja en el partit l´equip de Camarena va eixir amb molta intensitat, sense refiar-se gens ni mica del rival, fruit d´aquesta intensitat amb una jugada ben trenada per banda dreta i en una passada en profunditat que aprofita Noe i es tombat per els jugadors del Relleu, l´arbitre no dubta gens i senyalà el punt de penal, Adri Gonzalez fou l´encarregat de transformar-lo.

Els orbers continuarien portant el pes del partit, tenint el baló, i generant ocasions. En una d´aquestes li cau el baló a Adri que controla el baló i es arrollat literalment per el porter local, penal de nou que el mateix Adri transformaría de nou, era el cero a dos i els tarongeta volíen més, ja en les acaballes del primer temps i després d´una treta de falta Noe recull el baló i aconsegueix el tercer dels orbers, en l´ultima jugada del primer temps còrner a favor del Orba que treu Vicent, pentinen i el refús li cau a German que engalta un chut que s´estavella en la creueta i no entrà per ben poc, amb esta jugada s´arribaria al descans.

Ja en la represa fou un altre partit, els locals ja ho tenien tot perdut i els orbers ixiren amb una marxa menys al veure que la faena estava pràcticament feta, destacar ocasions clarissimes per Borja en un còrner, una de Noe, una de Vicent..

El marcador ja no es mouria, tres punts més, cuarta victòria consecutiva, un partit amb porteria a cero, a més d´un desplaçament llunya menys...Ara toca ja pensar en el proper rival que es el Vilajoisa B, partit que es disputarà diumenge de matí en el camp de La Marjal, previsiblement a les 12 del matí.

Per part de l´Orba c.f. va jugar. Ra, Sergio, Mari, Adri Portes, Torrens, Borja, German (Pep Server), Nando (Genis), Vicent (Aitor), Adri Gonzalez, Noe.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario