jueves, 16 de octubre de 2014

“L´ORBA C. F. MARCA EL RITME”

Diumenge passat es disputava la 4ª jornada en la segona regional, on l´Orba rebía a la marjal al Xixona, equip al qual mai s´havia enfrontat i per lo tant no tenia massa referències futbolistiques.

El resultat va ser de 4-1, pero no va ser un partit fácil. No obstant els homes de Camarena van eixir llançats a per l´encontre, amb constants aplegades de Adri i Vicent per les dues bandes i en ocasions buscant el futbol directe en pasades a Noé i Marí buscant les segons jugades. El primer gol Orber va aplegar pasada la mitja hora d´encontre en una treta magistral de Vicentet desde el cantó que pentina Torrens al primer pal i marca a plaer Sergio entrant desde darrere, espentant la pilota en cama dreta.

Havia costat molt, pero l´Orba conseguía avançar-se en el marcador. La primera part va ser un asedi constant per part dels jugadors tarongets, pero unes vegades el porter visitant i altres l´ansietat i el desacert dels davanters deixaven en 1-0 el resultat al descans.

Ja en la represa en la primera i única jugada dels visitants en lo que anava de partit, aconseguixen empatar l´encontre en una pilota a l´esquena de la defensa Tarongeta i aconseguien batir a Ra per dalt, que no podía fer res quedan-se a mitja eixida. Així es el futbol, infinites ocasions fallades i a la primera dels rivals empataen el partit.

Pero l´equip de Camarena no estava dispost a deixar escapar punts de la Marjal i tansols  3 minuts despres German posava el 2-1 en una llançament magistral de falta que supera la tanca visitant per l´exterior i entra fregant el pal llarg del porter Xixonenc.

L´Orba necesitava tancar el partit i aixi fou, en una jugada de falta entre Germán que fa la passada i Vicent que remata davant del porter aconseguint el 3 a 1.

La entrada de gent de refres es va notar molt sobre tot la entrada de Borja que donà la calma suficient per a tindre el baló i poc a poc gelant el partit mantenint possessions llargues les quals la grada agrairia.

Ja en les acaballes, Marí en jugada personal aconseguia el definitiu 4 a 1 i aixi llevar-se l espineta de alguna ocasió errada.

Tres punts més i esperar treure algo positiu del desplaçament a Relleu d aquesta semana, rival que com a local es un os en tota regla.