lunes, 5 de mayo de 2014

Partit gran, arbitre menut



Este matí s´ha disputat l´ultim partit de la temporada en la Marjal!! L´Orba C.F rebía al Benirredra en la 5ena plaça en joc. 

El partit ha començat molt be, amb clar domini dels homens de Camarena, amb constants internades per bandes de Vicent i Ximo. En una d´aquestes internades Vicent guanya la línea de fons i fa el pase de la mort per a que Marí a plaer establisca el primer del taronges.
Les coses pintaven molt bé, i pareixia que promte arribaría el segon. L´equip seguía tocant i dominant el partit amb la posición de la pilota. 
No obtant, en la única jugada de perill del Benirredra en una falta lateral botada al segon pal on un jugador arriba sol i de cap fa la pasada  de la mort per a que els de la Safor posaren en igualtat el marcador. Era el minut 30 i l´Orba perdia el domini constant, i com les desgracies no venen asoles, en la següent jugada en contra, pilla mal colocada a la defensa taronja i Ra surt de l´area per tal de tallar la jugada pero el davanter arriba abans i el porter en una acció reflexa toca la pilota amb les mans fora de l´area i l´arbitre que desde mig camp no te dubtes i expulsa al jugador de l´Orba. El partit es posava costera amunt, i Camarena ha de llevar a Ximo un dels jugadors més destacats del primer temps per donar entra a Nico.
Ja en el descomte del primer temps una treta de banda de Torrens al lateral de l´area Pastor li guanya l´accio al porter rival i pentina a gol, i un jugador del Benirredra treu el balo desde dins la portería amb la mà, pero l´arbitre pita penalt i l´expulsa. 
Vicent ha estavellat la pilota al travesser i així s´ha arribat al descans.

En la represa, l´Orba ha eixit decidit a per els 3 punts, pero promte s´ha trobat amb la expulsio de German per doble amonestació, de nou amb inferioritat i l´arbitre que cada volta tenia més accent de la Safor. Totes les jugades polémiques caien a favor dels blanc i negres. 
Més encara quan en una gran jugada de Batiste que fa el pase de la mort a Mari, pero el porter salva in extremis i el retruc li cau a Vicent que ha porta buida llança a gol i un jugador treu la pilota amb la cara i amb el braç, pero l´arbitre pareix que no ho ha vist tampoc.
Camarena ha tret tota la artillería que tenia a la banqueta per tal d´emportar-se els 3 punts, pero, al final en l´ultima jugada del partit el Benirredra en una contra aconseguix fer l´1 a 2, de manera molt injusta, perqué l´Orba no ha merescut pedre aquest partit. 
Pero el futbol es així i l´arbitratge de hui a deixat molt que desitjar.

L´ultim partit disputat a la Marjal l´han completat; Ra, (Nico), Torrens, Victor, Maca, Adri, German, Batiste( Borja), Vicent (Aitor), Ximo, Marí(Noe) i Pastor. 

La próxima jornada l´Orba C.F. es desplaçarà al Perello per acomiadar la millor temporada de les  4 consecutives que porta disputant en quant a punts conseguits, un verdader exit per a un equip que any rere any va superantse a si mateix.

Amunt Orba!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario